14-03-2022

Asus Studiobook 16 OLED

Asus ProArt Studiobook 16 OLED er en rigtigt kraftfuld bærbar computer, der giver dig redskaberne til at give din kreativitet liv – selv med de hårdeste og mest ressourcekrævende projekter. Den har en 16" 4K OLED HDR-skærm med 4K OLED HDR-skærm med op til 550 nits lysstyrke, lynhurtig grafik, hurtig lagring og er også den første computer med indbygget kontrolhjul til præcis styring, når du arbejder. Få mere at vide og køb i dag.


1200x400-studiobook-16-oled.jpg

Fordele

 • 16" 4K OLED HDR-skærm med 4K OLED-skærm
 • Pantone-valideret skærm med 100 % DCI-P3-farveskala
 • 8-kernet Intel i7-11800H-processor
 • ASUS Dial - fysisk kontrolhjul til redigering
 • NVIDIA GeForce RTX-grafik med understøttelse af Studio Drivers
 • HDMI 2.1 til eksterne skærme op til 8K 120Hz eller 10K 60Hz
 • VESA DisplayHDR 500-certificeret
 • ASUS IceCool Pro til køling af CPU og grafik
 • ProArt Creator Hub til tilpasning af din bærbare computer
 • MIL-STD-810H militær kvalitet
 • Lydsystem certificeret af Harman Kardon
 • Ai-støjreduktionsteknologi til videoopkald
 • Windows 11 Pro

Asus Dial - fysisk kontrolhjul for øget produktivitet

En vigtig ny funktion, der er lanceret på ProArt Studiobook 16 OLED, er Asus Dial. Asus har arbejdet tæt sammen med Adobe om at udvikle en ny unik måde, hvorpå du kan strømline din kreative arbejdsgang. Det integrerede ASUS Dial-kontrolhjul fungerer i øjeblikket med Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro og After Effects.

Photoshop og Lightroom

I Photoshop kan du f.eks. nemt skifte mellem pensler, penselstørrelser eller skifte mellem lag, og i Lightroom Classic kan du bl.a. justere farvebalancen eller toner. ASUS Dial giver dig funktionaliteten til at strømline dit arbejde og enkelheden til at lade din kreativitet flyde frit.

Premiere Pro og After Effects

Når du arbejder i Premiere Pro, kan du scrolle gennem scener, hurtigt justere niveauer på lydspor, og din videoredigering bliver nemmere, uanset om du er hjemme eller på farten. I After Effects kan du f.eks. navigere på tidslinjen eller zoome ind, og det har aldrig været nemmere at tilføje special effects.

ASUS Dial giver dig kontrol over dine programmer til kreativt arbejde - men det giver dig også mere direkte kontrol over din oplevelse i Windows. Hjulet kan bruges til f.eks. lydstyrkekontrol, scrolling i dokumenter og websider eller til at hæve og sænke lysstyrken på skærmen.

Præstation for professionelle

ProArt Studiobook 16 OLED er designet med ét mål for øje: at give dig al den ydeevne, du har brug for til at klare selv de hårdeste og mest ressourcekrævende projekter. Den er udstyret med en kraftfuld Intel i7-11800H-processor med 8 kerner og 16 tråde til tung multitasking og er klar til at give liv til alt, hvad du ønsker at skabe.

Kraftig grafik og lynhurtig lagring

GeForce RTX er baseret på NVIDIA Ampere-arkitekturen, så uanset om du arbejder med komplekse 3D-projekter, video i høj opløsning eller live streaming i høj kvalitet, så er ProArt Studiobook 16 OLED klar til opgaven.

ProArt Studiobook 16 OLED har et avanceret lagringssystem. Den giver maksimal lagerydelse med overførselshastigheder på 680 MB/s. Det betyder, at programmerne starter hurtigere, det tager kortere tid at flytte store filer, og hele systemet føles hurtigere. Computeren har også en hurtig SD-kortlæser, der kan overføre op til 985 MB/s - næsten 10 gange hurtigere end traditionelle læsere.

4K OLED HDR - i en klasse for sig selv

ProArt Studiobook 16 OLED har en 4K OLED HDR-skærm, der er i en klasse for sig selv. Skærmen giver dig realistiske billeder, er VESA DisplayHDR 500-certificeret for høj kontrast og har 100 % DCI-P3-farveskala for naturtro farvegengivelse. Skærmen er også Pantone-valideret og har en Delta-E på under 2,7. Computeren er også udstyret med en HDMI 2.1-port, så du kan tilslutte din bærbare computer til en skærm med op til 8K 120Hz eller 10K 60Hz. ProArt Studiobook 16 OLED er det perfekte valg for kreative mennesker - uanset om du er i studiet eller på farten.

Den bedste computer i 2021

Studiobook 16 OLED er specielt anbefalet af Ljud & Bild, og de har også udnævnt den til årets bedste computer i 2021/2022.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling