19-01-2022

Canon EOS R5 C

Canon lancerer nu EOS R5 C – et kraftfuldt hybridkamera, der kombinerer Cinema-seriens professionelle filmoptagelsesmuligheder med R-systemets fordele. Takket være en fuldformats-CMOS-sensor med høj opløsning, en DIGIC X-processor og RF-fatning kan den både optage 8K-film i høj kvalitet og tage stillbilleder på 45 megapixel med op til 20 billeder i sekundet. Alt sammen i et og samme kamerahus. EOS R5 C bygger videre på den innovative indvirkning, som EOS 5D Mark II havde på filmindustrien – nu i et kompakt og fleksibelt kamerahus, der er designet til den nye generation af indholdsskabere og videografer. Forudbestil Canon EOS R5 C nu. Forventet leveringsstart i marts.


Fordele

- Fuldformat-sensor med 8K/30p 12-bit RAW-optagelse eller 8K/60p med en ekstern strømkilde
- 45 megapixel og op til 20 billeder i sekundet
- Præcis øjensporingsautofokus via Dual Pixel CMOS AF og intelligent ansigts og hovedsporing via EOS iTR AF X
- Omfattende professionelle optageformater, herunder tre nye varianter i Cinema RAW Light
- Aktiv køling til lange optagelser
- Timecode input og output
- RF-mount med avanceret Combination IS-teknologi
- Avancerede tilslutningsmuligheder og multifunktionel tilbehørssko

 

Canons første Cinema Hybrid

EOS R5 C er det første kamera i Cinema-serien med intern 8K/30p RAW-optagelse og op til 60p ved brug af en ekstern strømkilde. Du får resultater med enestående klarhed og uendelige muligheder for efterbehandling. Kameraet har et internt aktivt kølesystem, der giver dig som indholdsskaber mulighed for at nyde mange timers 8K-optagelse i høj kvalitet. Med HDR-understøttelse via PQ og HLG samt Canons egen populære Log 3 Gamma kan du gøre dine visioner til virkelighed og skabe betagende, udtryksfulde og livagtige videoer, der fordyber seeren i indholdet på et nyt niveau.

Dual Pixel CMOS AF-system

Kameraet er udstyret med Canons meget anerkendte Dual Pixel CMOS AF-system med autofokus med eye-tracking autofokus og EOS iTR AF X for at sikre præcis fokus på alle tilfælde. Den avancerede autofokusteknologi følger øjnene i realtid og kan endda følge hovederne, når de kigger væk fra kameraet. EOS R5 C fungerer sammen med den optiske billedstabilisering i kompatible objektiver og har elektronisk billedstabilisering med koordineret styring, som dæmper rystelser ved håndholdt optagelse og giver jævne resultater og skarpe billeder.

DIGIC X-processor

Med en 45 megapixels sensor og DIGIC X-processor har EOS R5 C avanceret teknologi til optagelse af stillbilleder, der kan tage lynhurtige billeder i op til 20 billeder i sekundet. DIGIC X-processoren bringer også innovation til støjreduktion med en følsomhed på helt op til ISO 51.200 - perfekt til optagelser i dårligt lys, f.eks. indendørs sportsbegivenheder. 10-bit HEIF-billeder giver fotograferne større kreativ frihed og et udvidet dynamisk område. Du kan også bruge intervaltimeren til at skabe fantastiske time-lapse-film i høj opløsning.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling