02-11-2022

Canon EOS R6 Mark II

Canon præsenterer EOS R6 Mark II, der udvider det banebrydende EOS R-system til at tilbyde kontinuerlig optagelse med op til 40 billeder i sekundet, fremragende autofokus i svagt lys og 6K RAW/4k UHD-videooptagelse. EOS R6 Mark II er den nyeste model i serien til hybride fotografer, der har den innovative RF-fatning og omdefinerer de standarder, der blev sat med EOS R6. Det sætter barren for både stillbilleder og film op med en unik blanding af klassens førende ydeevne, imponerende hastighed, stabilitet og professionelle videooptagelsesfunktioner. Forventet leveringsstart i begyndelsen af december. Læs mere og forudbestil her.


Enestående skarphed

EOS R6 Mark II bruger den samme DIGIC X-processorteknologi, som findes i EOS R5, EOS R6 og det eftertragtede EOS-1D X Mark III. Kameraet har en ny 24,2 megapixel CMOS-sensor og understøtter den næste generations anerkendte Dual Pixel CMOS AF II - hvilket bringer hastigheden og pålideligheden op på et hidtil uset niveau. EOS R6 Mark II kan følge motiver og holde dem skarpt fokuseret, mens de bevæger sig i billedet, selv hvis en person vender sig væk et øjeblik, hovedsporing fortsætter, og hvis hovedet ikke er synligt, følger kameraet personens krop.

Ekstremt effektiv billedstabilisering

EOS R6 Mark II har verdens mest effektive billedstabilisering med op til 8-trins billedstabilisering. Den kombinerede optiske og indbyggede billedstabilisering gør det muligt for kameraet at tage lange eksponeringer håndholdt med ekstrem klarhed og skarphed. Fotograferne kan også indfange stemningen uanset forholdene og fokusere rystelsesfrit i lysforhold så lave som -6,5EViv med mulighed for at optage op til ISO 102.400.

Mød efterspørgslen med forbedrede videofunktioner

EOS R6 Mark II bruger hele sensorens bredde og er det eneste kamera i sin klasse, der kan optage 4K 60p UHD med samtidig Dual Pixel CMOS AF II-fokusering. Alle 4K-optagelser er skabt ved at oversample sensorens 6K-udgang, hvilket resulterer i en fantastisk billedkvalitet. For uafhængige filmskabere, der ønsker endnu højere ydeevne, kan EOS R6 Mark II optage 6K RAW via HDMI-udgangen, som kan optages i ProRes RAW på en Atomos Ninja V+. Det giver flere detaljer og mulighed for at justere parametre som f.eks. hvidbalance i efterbehandlingen. EOS R6 Mark II har også et forbedret kredsløbsdesign, der giver længere optagetid - mere end 40 minutters oversamplet 4K 60p-optagelse eller op til 6 timer i 4K 30p, afhængigt af omgivelsestemperatur, plads på hukommelseskortet og batteritid. Tidligere var den maksimale optagetid 29,59 minutter.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.