24-05-2022

Canon EOS R7 og EOS R10

Canon lancerer EOS R7 og EOS R10 - de første kameraer i EOS R-systemet med APS-C-sensor. Begge kameraer er kompakte, hurtige og højtydende og er designet til fotoentusiaster og content creators. Takket være det populære APS-C-sensorformat får du alle fordelene ved EOS R-systemet. Canon lancerer også to nye objektiver i form af RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM og RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM. EOS R7 og objektiverne har forventet leveringsstart den 23. juni, og R10 i slutningen af juli. Læs mere om nyhederne her.
Fordele - EOS R7

 • Forventet leveringsstart 23. juni
 • 32,5 megapixel APS-C-sensor
 • 15 fps kontinuerligt med mekanisk lukker, 30 fps med elektronisk lukker
 • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II
 • 4k 60p og oversamplet 4k 30p video fra 7k
 • Op til 8-trins indbygget billedstabilisering (IBIS)

Hurtigt kamera med høj opløsning til natur- og sportsfotografer

EOS R7 kan beskrives som en udvidelse af Canons 7D-serie, der er designet til entusiastfotografer, som ønsker at fotografere dyreliv, natur, sport og action. Takket være den forlængning af brændvidden, som APS-C-formatet giver, kan du udnytte objektivets brændvidde til at opnå en god rækkevidde, selv med lettere og mere smidigt udstyr. Dette er en af grundene til, at kameraerne i 7D-serien er blevet så populære blandt entusiaster. EOS R7 er også vejrbestandigt, så du kan tage fantastiske billeder uanset vejret.

Fordele - EOS R10

 • Forventet leveringsstart i slutningen af juli
 • APS-C-sensor med 24,2 megapixel
 • 15 fps kontinuerligt med mekanisk lukker, 23 fps med elektronisk lukker
 • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II
 • 4k 60p (beskåret) og oversamplet 4k 30p video fra 6k
 • Movie Digital IS

Et kompakt og alsidigt all-round kamera til content producenter

EOS R10 er designet til dem, der tidligere har fotograferet med et almindeligt spejlreflekskamera, en mobiltelefon eller et kompaktkamera, og som nu føler sig klar til at træde ind i verdenen af systemkameraer. Det er et enkelt og smidigt allroundkamera, der er optimalt til bl.a. vlogging og rejsefotografering. Det har en brugergrænseflade, der giver dig god vejledning og gode råd om forskellige indstillinger på kameraet. EOS R10 er meget kompakt og vejer kun 429 gram, hvilket gør det til det perfekte kamera til at tage med på eventyr.

To nye RF-S-objektiver

Canon benytter også lejligheden til at lancere to nye RF-S-objektiver - RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM, et superkompakt zoomobjektiv til hverdagsbrug, og RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM, et alsidigt objektiv med høj forstørrelse.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling