Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

09-07-2019

Canon lancerer to nye kompaktkameraer og en superzoom med RF-fatning

Canon lancerer to nye kompaktkameraer i Powershot-serien og en ny superzoom til Canons spejlløse systemkameraer. Canon Powershot G7 X III, Canon Powershot G5 X II og Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM. Dette er en ny generation af populære kameraer der er vidt benyttet til foto, video og frem for alt vlogs. Begge kameraer har en effektiv billedstabilisering og lysstærke objektiver. Kameraerne tager billeder i både JPEG og RAW med en opløsning på 20,1 MP og kan filme i 4K eller FullHD op til 120 billeder pr sekund.


News-GX5II_GX7III.jpg

Vad er forskellen mellem Canon G5 X II og Canon G7 X III?

Kameraerne minder meget om hinanden, men der er væsentlige forskelle mellem de to modeller. Canon G5 X II har en hotshoe til at sætte tilbehør eller flash, en indbygget elektronisk søger (EVF) så du letter kan se hvad du fotograferer, lidt længere zoom (5x i stedet for 4,2x) og er lidt større end den noget mindre G7 X III. Canon G7 X III har lidt færre funktioner for at blive endnu mere kompakt og let. Kameraerne forventes i handlen i august og objektivet i september, men forudbestil gerne dit eksemplar allerede i dag.

Canon Powershot G7 X III – Vloggernes favoritkamera er blevet endnu bedre!

Canon PowerShot G7 X III er kameraet som passer til både foto, film og vlogging. Canon G7 X-serien er frem for alt kendt for at være fantastiske vlog-kameraer pga. sin kompakte form. G7 X III giver dig en høj kvalitet uanset om du fotograferer eller filmer, da kameraet har fået forbedret sensor, billedprocessor og objektiv, så du kan producere film i 4K eller FullHD op til 120p. På 3. generation af G7 X finder du også en mikrofonindgang, så du kan tilslutte en ekstern mikrofon og få professionel lydkvalitet.

Canon Powershot G5 X II – Allroundkamera til rejser, eventyr og hverdagen

Canon Powershot G5 X II har et lidt større zoomomfang end de fleste andre kompaktkameraer med 1" sensorer, hvilket gør at den passer perfekt når du vil have et ekstra alsidigt kamera og kunne fotografere på både kort og lang afstand. Den optiske zoom når hele vejen ud til 5x og sammen med den lysstærke optik får du skarpe billeder selv i udfordrende lys. Canon G5 X II har indbygget elektronisk OLED-søger som gør det lettere at fotografere i skarpt lys.

news-RF24-240mm.jpg

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – Objektivet der passer til næsten alt

Dette objektiv dækker de fleste brændvidder som du kan tænke dig bruge, mellem 24 og 240mm - alt i ét objektiv. Det er perfekt ttil dig der vil kunne fotografere alt fra landskab, lifestyle og portrætter til fugle og sport på lang afstand. Den effektive stabilisering og lynhurtige autofokus hjælper dig med at få skarpe billeder.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.