08-09-2022

Canon lancerer flere nye videokameraer og et PTZ-kamera

Canon lancerer nu mange spændende videonyheder. XA75, XA70, XA65 og XA60 - fire professionelle videokameraer, Legria HF G70 - et håndholdt videokamera - og CR-N700 - et nyt PTZ-kamera. Disse videokameraer er velegnede til en bred vifte af applikationer, f.eks. dokumentarfilm, firmaarrangementer og uddannelsesmæssige sammenhænge. De har professionel ydeevne, er udstyret med avancerede autofokus- og ansigtsgenkendelsesfunktioner og kan optage indhold i enestående 4K-kvalitet. Alle modellerne tillader MP4-optagelse, og de fire professionelle videokameraer tilbyder XF-AVC-optagelse. Den foreløbige leveringsstart for XA60, XA65 og HF G70 er i oktober og for XA70, XA75 og CR-N700 i december. Få mere at vide og forudbestil her.


XA70 og XA75

XA70 og XA75 er 1,0-tommers CMOS 4K-videokameraer med funktioner som Dual Pixel CMOS AF, et indbygget 15x optisk zoomobjektiv og 3G-SDI-video output (XA75). Med 5-akset stabilisering er det ideelt til at producere professionel og præcis video. Med en brugervenlig grænseflade og en intuitiv 3,5" touchscreen er det både nemt og sjovt at komme i gang med at filme. 

XA60 og XA65

XA60 og XA65 fra Canon er to kompakte filmkameraer, der er perfekte til dem, der ønsker at optage interviews eller få god billedkvalitet på din livestream. Med en brugervenlig grænseflade og en intuitiv 3,5" touchscreen er det både nemt og sjovt at komme i gang med at filme. Du får 4K UHD-opløsning med Canons prisbelønnede autofokus, og du undgår rystende optagelser med den effektive 5-aksede billedstabilisering. Derudover får du en kraftig optisk zoom på op til 20x og en række tilslutningsmuligheder via HDMI og UVC.

CR-N700 – avancerede produktioner med PTZ

I dag annoncerer Canon også lanceringen af CR-N700 - et 4K 60P 4:2:2 10-bit PTZ-kamera med 12G-SDI-tilslutning, der er designet til professionelle broadcast-, studie- og live-event-produktioner. CR-N700 bygger på Canons erfaring inden for broadcast-området og inkorporerer intelligent AF fra populære professionelle videokameraer som EOS C70 og XF605 for præcis fokusering i hele panorerings-, tilt- og zoomområdet. Med et væld af effektive funktioner udvider denne version Canons PTZ-serie og tilbyder et PTZ-kamera til alle typer af produktioner og tekniske krav.

Legria HF G70 – håndholdt videokamera med 4K/25P UHD-opløsning

Få kontrol over din produktion med Legria HF G70. Med en kompakt formfaktor og en 1/2.3-type CMOS-sensor, der leverer et krystalklart billede i 4K UHD. Den har Canons prisbelønnede autofokus, der både registrerer og følger ansigter med en hidtil uset præcision. Derudover får du en intuitiv 3,5" touchscreen, og med den effektive 5-aksede billedstabilisering behøver du ikke at bekymre dig om rystede optagelser.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling