16-08-2022

Db – nyt mærke hos SP

Db, tidligere kendt som Douchebag, blev grundlagt i Norge i 2009 med det formål at redefinere rejseudstyr og gøre rejser bedre. Db har et bredt udvalg af rygsække, tasker og tilbehør til dem, der elsker udendørslivet og rejser. Hos os finder du Db tasker, rygsække og indsatser designet til fotoudstyr og pakning - perfekt til dig, der vil forevige dine eventyr eller skabe indhold på farten.


Db Ramverk Pro er en fleksibel rygsæk til dig, der elsker at forevige dine eventyr eller skabe indhold på farten. Den er lige så velegnet til dagsture som til weekendeventyr og længere ture. Rygsækken suppleres med Db's kameraindsatser og paktasker, og du kan selv vælge, hvordan den skal udformes, så den passer til dig. På ydersiden har du stropper på siden og foran til at fastgøre tilbehør og nemt transportere tasken. Tasken kan åbnes foran, så du hurtigt og nemt kan få adgang til det, du har brug for, når det er nødvendigt.

Db - Ramverk Pro - 32L - lifestyle.jpg

Tilpas din taske til dine oplevelser

Ramverk Pro har aftagelige ergonomiske skulderstropper, brystremme og hoftebælte, der gør det muligt at pakke den tungt uden at gå på kompromis med komforten. Det, kombineret med det stilfulde design, gør denne taske lige så praktisk i byen som på vandreturen. Ramverk Pro er en rygsæk, hvor du selv designer layoutet på indersiden. Den har plads til 26 eller 32 liter og suppleres med kameraindsatser og tasker, der passer til dit udstyr og din rygsæk.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling