03-08-2021

Ready to fly DJI – FPV Combo!

DJI FPV (first person view) er dronen, der tager den fængslende flyvning til et nyt niveau med 150° FOV (synsfelt) og 120fps videotransmission i HD-kvalitet. Dronen har et slankt og aerodynamisk design og er lavet til at flyve på en kraftfuld måde med minimalt modstand. Sammen med dronen lancerer DJI også en ny version af FPV-briller og fjernbetjening samt en unik enhåndsbetjening, der betjenes med dine håndbevægelser - DJI FPV Motion Controller.


Hvem er en DJI FPV-drone egnet til? I hvilke sammenhænge er denne drone velegnet? Hvordan kan DJI FPV sammenlignes med Mavic-familien? Kan du klare dig med kun én DJI FPV som drone? Jesper Anhede besvarer disse spørgsmål i vores video om DJI FPV-racedronen. Se videoen og få mere at vide her! Alle links fra videoen kan findes på vores YouTube-kanal.

FPV Combo - revolutionerende flyvning

DJI FPV-droner har et design, der skiller sig ud, med sporty LED-lys og det tilpassede lys på armene. Den har tre forskellige flytilstande og avancerede sikkerhedsfunktioner, hvilket gør det nemt for dig, uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren FPV-pilot.

 • Pakke med FPV Drone, Goggles V2 og fjernbetjening 2
 • Supervidvinkel på 150° FOV
 • Videotransmission op til 120fps med HD-kvalitet
 • S-flytilstand, der kombinerer manuel og forenklet styring
 • Nødbremse, svæveflyvning og Return-To-Home for sikker flyvning
 • Video med 4K 60fps-opløsning
 • Flyvehastighed på op til 140 km/t

Skab video af høj kvalitet

DJI FPV-dronen leverer ikke kun kraft under flyvning, men har også et 12 MP 1/2,3" sensor kamera, der kan optage 4K 60fps-optagelser med op til 120 Mbps samt optage stillbilleder i 4K-opløsning. Kameraet fanger alle detaljer og giver dig en video, der er lige så spændende som selve flyvningen.

Sikkerhedsfunktioner, du kan stole på

Både som nybegynder og mere erfaren med FPV-droner kan det være rart at have sikkerhedsfunktioner, der giver dig en sikker flyvning. DJI FPV har to funktioner, der giver dig ekstra sikkerhed - nødbremse og svæveflyvning. Den har også belysning på undersiden, så du nemt kan se den i luften, Smart Return-To-Home (RTH), der hjælper dronen med at vende tilbage til dig, hvis batteriet f.eks. er lavt, og en sensor, der registrerer forhindringer både fremad og nedad. Alt dette sikrer en sikker flyveoplevelse, uanset hvilken tilstand eller hastighed du flyver med.

OcuSync 3.0

FPV er en drone med unikke flyveegenskaber, men den stiller også krav til videotransmission. DJI OcuSync 3.0 er blevet tilpasset til at opfylde disse krav og giver dig klar videotransmission med en rækkevidde på op til ti kilometer og en latenstid på mindre end 28 ms. Dronen understøtter automatisk skift mellem frekvenser på 2,4 og 5,8 GHz, hvilket giver en bithastighed på op til 50 Mbit/s. Dette reducerer risikoen for interferens og kompressionsartefakter.

news_banner_DJI_FPV.jpg

FPV Goggles V2

Med DJI FPV Goggles V2 får du mulighed for at opleve droneflyvning på første hånd. I realtid får du video- og lydtransmission og et helt nyt niveau af flyvning. Goggles har lav latenstid og videotransmission i HD-kvalitet med 120fps, hvilket giver et jævnt billede af din flyvning - alt sammen for en bedre oplevelse.

FPV Remote Controller 2

DJI FPV Remote Controller 2 anvender transmissionsteknologi via OcuSync 3.0. Den har en rækkevidde på op til ti kilometer, og knapperne er designet til problemfri betjening af dronen. Når controlleren ikke er i brug, kan du nemt afmontere joysticks for at gøre opbevaring og transport mere praktisk.

FPV Motion Controller

DJI FPV Motion Controller er en kompakt enhåndsbetjent controller, der giver dig mulighed for at styre dronen ved hjælp af dine håndbevægelser. Oplev en helt ny følelse i din flyvning og få en flyoplevelse ud over det sædvanlige.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.