20-10-2020

DJI lancerer Pocket 2 – Actionkamera med 3-akset stabilisering

Den nye DJI Pocket 2 er en opgraderet version af DJI Osmo Pocket action-kameraet. DJI revolutionerede markedet med sit actionkamera med indbygget gimbal, og nu er det blevet videreudviklet til Pocket 2. Det nye actionkamera har en endnu større sensor og mere fokus på brugervenlighed, smarte funktioner og tilbehør. DJI Pocket 2 er et kompakt actionkamera du kan tage med dig overalt - uanset om du er hjemme, på skiløjperne eller ude på cykelstien. Kameraet giver dig høj billedkvalitet og jævne videoklip uden rystelser.


Lille gimbalkamera til store øjeblikke

Der er flere nye funktioner i DJI Pocket 2. Kameraet har en større 1/1,7" sensor, hvilket betyder større område til at samle lys og give højere opløsning til billederne. Du kan nu også optage i HDR for et større dynamisk område. En stor nyhed er, at du nu kan livestreame dine videoer direkte til Facebook eller YouTube via DJI Mimo-appen. DJI Pocket 2 leveres med flere nye funktioner og forbedrede detaljer, der fører det til et helt nyt niveau af actionkamera.

Nye funktioner i DJI Pocket 2

 • større sensor og højere billedopløsning, 64 megapixels
 • livestreaming til Facebook og YouTube
 • hurtigere opstart, så du ikke går glip af nogen øjeblikke
 • tabsbeskyttelse, hvor gimbalen låser sig hvis den opdager at du taber den
 • hurtigere og mere præcis autofokus
 • både billed- og lydzoom
 • mere fokus på lyd med ekstraudstyr inkluderet i Creator Combo (kan købes separat)
 • Huawei Share til brugere med Huawei-telefoner
 • automatisk filmredigering med AI Editor.

Tilbehøret, der lyfter din kreative side

Sammen med Pocket 2, frigiver DJI flere nye tilbehør, så du maksimerer potentialet i dit actionkamera. Køb en færdig pakke med Creator Combo, eller hvorfor ikke vælge det tilbehør, du ønsker?

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.