05-11-2020

DJI Mini 2 – kompakt og kraftfuld drone

DJI Mini 2 er en nybegyndervenlig og meget lille drone, men lad dig ikke narre af et kompakt ydre - på trods af sin lille størrelse har dronen imponerende ydeevne, fantastisk billedkvalitet og gode muligheder for at skabe kreative videoer med et enkelt tryk på en knap. Udforsk nye perspektiver og fange øjeblikke, du ikke kan med et traditionelt kamera.


201105-dji-mini2_0001.jpg

Version 2 af den populære drone

DJI Mini 2 er efterfølgeren til Mavic Mini. Det beholder samme vægt som sin forgænger på 249 gram, omtrent lige så meget som et æble, og kan let være i din hånd. De største forskelle fra sin forgænger er, at du nu kan filme i 4K og tage billeder i RAW, hvilket giver dig som fotograf større muligheder og højere kvalitet af dit materiale. Den lave vægt betyder også, at du som pilot i nogle lande ikke behøver at gennemgå en registrering af din drone, men i Sverige skal du stadig registrere dig som operatør. Læs mere om de danske droneregler på droneregler.dk.

Pak let og flyv frit

Takket være sin lave vægt og kompakthed er Mini 2 let at bære med i enhver taske. Med en vægt på mindre end 249 gram vejer Mini 2 omtrent lige så meget som et æble og kan let være i din hånd. Dronen er en perfekt rejsekammerat og giver dig helt nye, unikke perspektiver til både foto og video. Takket være intuitive og avancerede funktioner pakket i en bærbar enhed giver DJI Mini 2 fuldstændig frihed, uanset hvor og hvornår du vil være kreativ. Uanset om du filmer på en øde ø eller tager fantastiske gruppebilleder, leverer Mini 2 minder, der varer evigt.

Kraftig ydeevne

På trods af sin lille størrelse, er DJI Mini 2 proppet med funktioner. Med en maksimal batteritid på 31 minutter giver DJI Mini 2 mere end nok tid til at komponere det perfekte billede. Dronen løfter fra en maksimal højde på 4000 meter og kan modstå vind op til ti meter i sekundet, så dine billeder er stabile, selv når de flyver langs en blæsende kyst eller højt over en alpin skov. Mini 2 understøtter videooverførsel i 720p i op til 10 km og har indbyggede anti-interferensfunktioner, som giver dig mulighed for at flyve længere med god forbindelse.

201105-dji-mini2_0000.jpg

3-akset gimbal med 4K-kamera

Et kamera med 12 megapixel oppe i himlen leverer indhold, der med garanti imponerer. Sammen med 4K-video i op til 30 fps og en tre-akslet motoriseret gimbal, garanterer Mini 2 en fantastisk billedkvalitet - uanset hvor eventyrlysten du er som pilot. Med et par knaptryk leverer DJI Mini 2 automatisk videoer og kamerabevægelser på et professionelt niveau uden behov for avancerede manuelle manøvrer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, hjælper DJI Fly-appen dig med at producere imponerende resultater komplet med lydspor og filtre.

Se mere med panorama

Välj mellan vidvinkel-, 180°- och sfärpanorama, så gör DJI Mini 2 resten och genererar ett panoramamästerverk, redo för att delas direkt. Tack vare Return to Home, automatisk start och precis hover-funktion är driften enklare och säkrare än någonsin.

Vælg mellem vidvinkel-, 180° og 360° panoramaer, så gør DJI Mini 2 resten og genererer et panoramisk mesterværk, klar til at blive delt med det samme. Takket være Return to Home, automatisk start og præcis svævefunktion er betjeningen nemmere og mere sikker end nogensinde.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.