24-01-2020

Fujifilm lancerer to nye produkter

Fujifilm lancerer et kompakt systemkamera i to forskellige farver, Fujifilm X-T200, samt et ekstremt let Fujifilm Fujinon XC 35mm f/2 som bliver det perfekte match til det nye kamera og til Fujifilms X-serie.


Fujifilm X-T200 – kameraet til kreative på alle niveauer

Fujifilm X-T200 er kameraet til dig, der vil fotografere og filme kreativt, uanset hvilket niveau du er på. 

Kameraet har en helt ny elektronisk søger med høj opløsning, forbedret øje- og ansigstsautofokus, hurtig seriebilledtagning samt video i 4K og FullHD i op til 120 billeder pr sekund.

Lysstærk fast optik med til Fujifilm X

Dette nye objektiv er tilpasset til Fujifilm X-serie med den populære faste brændvidde på 35mm og største blændeåbning på f/2. Det vejer meget lidt og passer perfekt sammen med Fujifilms lette systemkameraer. Oobjektivet giver dig skarpe, detaljerige billeder med en flot baggrundssløring. Objektivet passer til dig, der vil have et let normalobjektiv til hverdags- og portrætbilleder.

35mm600.jpg

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.