09-09-2022

Fujifilm X-H2 og to nye objektiver

Den nye Fujifilm X-H2 vil sammen med X-H2S være den anden flagskibsmodel i den femte generation af X-serien. Hvor X-H2S udmærker sig ved at indfange de hurtigst bevægelige motiver, leverer det højopløselige X-H2 en enestående billedkvalitet, der overgår den tidligere kvalitetsgrænse for APS-C-formatet. Kameraet kan prale af den højeste billedkvalitet i X-seriens historie med en opløsning på hele 40,2 megapixel til stillbilleder og 8K intern videooptagelse med Apple ProRes codec. Fujifilm lancerer også to nye objektiver i form af ultravidvinkel GF 20-35mm f/4 R WR og det virkelig skarpe XF 56mm f/1.2 R WR. Den forventede leveringsstart er sidst i september for alle de nyhederne.


Fordele - X-H2

  • Bagbelyst 40,2 megapixel APS-C X-Trans CMOS 5 HR-sensor uden optisk lavpasfilter
  • X-Processor 5 med dobbelt så høj behandlingshastighed som den foregående generation
  • Fem-akse billedstabilisering (IBIS) med op til syv kompensationsniveauer
  • Genkendelse af emner med deep learning AI-teknologi, der finder og sporer dine motiver
  • 160 MP Pixel Shift Multi-Shot-funktion
  • Hurtigere og mere følsom autofokus, autofokus med motivsporing med fem brugerdefineredeprogrammer plus en personlig brugerdefineret tilstand
  • Kontinuerlig optagelse med 20 billeder pr. sekund med elektronisk lukker og 15 billeder pr. sekund med mekanisk lukker

Stillbilledeopløsning på hele 40,2 MP og 8K intern videooptagelse

Fujifilm X-H2 har en opløsning på 40,2 megapixel til stillbilleder og intern 8K-videooptagelse med Apple ProRes codec. Kameraet har flere funktioner til fælles med det tidligere lancerede X-H2S, såsom det robuste kamerahus af magnesium, femakset billedstabilisering, der kompenserer op til syv trin, CFexpress-kortplads og motivgenkendelsesfunktion til kameraets autofokus, der er udviklet med deep learning AI-teknologi. Begge kameraer kan suppleres med det nye FT-XH vertikale greb, som giver mulighed for billedoverførsel i realtid takket være understøttelse af FTP-overførsel via Ethernet eller Wi-Fi og fjernindspilning via LAN med kabel.

Billedsensor med høj opløsning og flere nye funktioner

Den bagbelyste X-Trans™ CMOS 5 HR-sensor med 40,2 MP og den hurtige X-Processor 5 giver det nye Fujifilm X-H2 den højeste billedkvalitet nogensinde i X-serien. Den nye billedsensor har en forbedret billedbehandlingsalgoritme, der giver et lavt støjniveau på trods af det høje antal pixels, og en ny pixelstruktur, der effektivt inddrager en større mængde lys, hvilket gør det muligt at anvende ISO125 som standardfølsomhed.

Hurtigere, smartere og mere præcis autofokus end sine forgængere

Den nye sensor har et større antal fasedetekterende pixels sammenlignet med tidligere modeller, hvilket giver en mere præcis autofokus til motiver med fine strukturer, f.eks. landskaber og portrætter. X-Processor 5 har dobbelt så høj behandlingshastighed som den tidligere generation og en ny motivgenkendelsesfunktion til kameraets autofokus, der er udviklet med deep learning AI-teknologi, som finder og følger dine motiver på en meget imponerende måde. Den registrerer og sporer automatisk ikke kun ansigter og øjne, men også dyr, fugle, biler, cykler, fly og tog.

To nye objektiver

Fujifilm benytter også lejligheden til at lancere to nye objektiver - XF 56mm f/1.2 R WR, et virkelig skarpt og vejrbestandigt portrætobjektiv, og GF 20-35mm f/4 R WR, et alsidigt vidvinkelzoomobjektiv til både video og stillbilleder.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller på telefon 78 72 69 00.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling