31-05-2022

Fujifilm X-H2S og to nye objektiver

Fujifilm lancerer flagskibet X-H2S, som tilbyder den højeste video- og fotopræstation i X-seriens historie. Kameraet opfylder alle behov for videooptagelse og fotografering hos både entusiaster og professionelle indholdsskabere. Takket være den nyudviklede, stacked X-Trans CMOS 5 HS-billedsensor har X-H2S fire gange hurtigere udlæsningshastighed sammenlignet med tidligere generationer. Derudover muliggør den nye kraftfulde X-Processor 5 kontinuerlig optagelse med op til 40 billeder i sekundet og intern videooptagelse i 4:2:2 10-bit 6.2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes codec. Fujifilm lancerer også to nye zoomobjektiver i form af XF 150-600mm f/5.6-8 LM OIS WR og XF 18-120mm f/4 LM PZ WR. Den forventede leveringsstart for X-H2S og objektiverne er i løbet af juli. Læs mere om nyhederne og forudbestil her.


Velkommen til et live webinar om X-H2S

På dette live webinar vil Ludvig Almås, produktspecialist hos Fujifilm, give dig en demonstration af det nye kamera og objektiver. Du vil lære om alle de nye funktioner og indstillinger og finde ud af mere om forskellene mellem X-H2S og resten af X-seriens kameraer.                                                                                                                                                        
Hvornår: Onsdag 8 juni, kl. 14:00
Hvor: Digitalt via Zoom
Sprog: Svensk

Demo i butikken

Torsdag den 2. juni fra 15:00-17:00 vil en produktspecialist fra Fujifilm være til stede med nyhederne i vores butik i Stockholm. Benyt lejligheden til at besøge os for at teste produkterne og få svar på alle dine spørgsmål. Vi ses.


Fordele - X-H2S

  • Femte generation X-Trans-sensor
  • Avanceret autofokus med nye algoritmer
  • Fem-akset billedstabilisering op til 7 trin
  • Ny logprofil - F-log2 for op til 14+ trin af dynamisk omfang
  • 5.76 mp søger med høj opløsning for høj ydeevne og et klart billede
  • To hukommelseskortpladser: CFexpress Type B og SDXC UHS-II
  • Optag i 6.2K og 4K - RAW eller ProRes

Stackad billedsensor (X-Trans CMOS 5 HS) 

FUJIFILM X-H2S har en bagbelyst 26,16 MP (X-Trans CMOS 5 HS) stacked billedsensor med en ultrahurtig udlæsningshastighed til kontinuerlig optagelse uden blackout på op til 40 billeder/s med follow autofokus. Sensoren læser fasedetektionspixel uafhængigt af billedvisningen under kontinuerlig optagelse, hvilket tredobler antallet af beregninger i forhold til den tidligere model. Dette giver mulighed for meget hurtig og præcis fokusering selv med follow autofokus og kontinuerlig optagelse til at fange hurtige motiver som sport, dyreliv og fugle.

Dramatisk forbedret ydeevne i forhold til sine forgængere

Den nye X-Processor 5 har dobbelt så høj behandlingshastighed som den nuværende model og en ny motivgenkendelsesfunktion til kameraets autofokus, der er udviklet med deep learning AI-teknologi, som finder og følger dine motiver på en meget imponerende måde. Den registrerer og sporer automatisk ikke kun ansigter og øjne, men også dyr, fugle, biler, cykler, fly og tog. Desuden er ansigts- og øjengenkendelsen blevet væsentligt forbedret for personer med briller eller mundbind.

Stor søger med høj opløsning og imponerende stabilisering

Kameraets elektroniske søger har en opløsning på 5,76 MP, en høj forstørrelse (0,8x), en opdateringshastighed på 120 fps og forbedret synlighed og mindre forvrængning, når øjnene bevæger sig. X-H2S har et nyudviklet fem-akset-billedstabiliseringssystem (IBIS), der kompenserer for op til syv trin længere lukkertider, f.eks. til håndholdt videooptagelse og optagelse i dårligt lys. Kameraets lukker er også blevet forbedret til at kunne klare op til 500.000 eksponeringer.

Fujifilm X-H2 med XF 18-200mm

To nye XF-objektiver

Fujifilm lancerer også to nye XF-objektiver - XF 150-600mm f/5.6-8, en kraftig vejrbestandig zoom med lynhurtig AF, og XF 18-120mm f/4, et alsidigt zoomobjektiv til både video- og stillbilleder.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling