28-04-2020

Mavic Air 2 – tager teknologien til nye højder

Med Mavic Air 2 tager DJI teknologien til nye højder, med avancerede funktioner komprimet til en meget lille format. Med en større 1/2" sensor, 4K video på op til 60 fps og stillbilleder i RAW, er Mavic Air 2 en drone af høj klasse til en meget god pris. Med en mere sikker og intelligent flyvning via OcuSync 2.0 får du stor rækkevidde og APAS 3.0, der beskytter dig mod kollisioner. Mavic Air 2 er en drone, der giver dig maksimal kreativitet i en kompakt pakke. Vi forventer at starte levering af DJI Mavic Air 2 i anden halvdel af maj 2020.


 • Op til 10 km rækkevidde med OcuSync 2.0
 • 34 minutters flyvetid
 • 1/2"-sensor
 • 48 mpix stilbilleder
 • 4K 60fps video
 • 1080p-opløsning på din mobiltelefon
 • HDR-video
 • Focus tracking
 • 8K Hyperlapse
 • APAS 3.0 sikkerhedssystem for at undgå kollission.

4K video ved op til 60 fps

Gør dine drone-film bløde og jævne ved at optage med op til 60 billeder pr sekund. Med den flade farveprofil "D-Cinelike" fanger du et større dynamisk omfang, som du derefter har flere muligheder med i din redigering. Alt dette giver dig en meget cinematisk drone-film til dit næste projekt. Husk at supplere med et ND-filter for at holde lukkerhastigheden nede, så du opretholder bevægelsessløring i filmen, der giver det ekstra lille touch. Til Mavic Air 2 findes der to filtersæt fra DJI - det ene er ND 16/64/256, der passer til meget lyse miljøer, og det andet ND 4/8/32, der passer til mere normale lysforhold. Mavic Air 2 optager video i det effektive videokodek H.265, så du kan optage video af højere kvalitet, der tager mindre plads på hukommelseskortet.

 

HDR-video

For at få så mange detaljer i dine videoer som muligt understøtter Mavic Air 2 HDR-video. Dette giver dig mulighed for at fange en lys himmel og mørke skygger samtidigt. Mavic Air 2 har en Quad Bayer-billedsensor, der stabler billederne på hinanden for at producere video med et højere dynamisk omfang.

 

RAW-bilder i 48mpix

Mavic Air 2 fanger RAW-billeder i DNG-format i høj opløsning 48mpix gennem sin 1/2" sensor. Tag billeder med store muligheder i post-redigering via RAW-formatet og give dig selv muligheden for at beskære billedet men beholde skarpheden.

 

Dronen kan, som sin foregænger, foldes sammen til en yderst kompakt størrelse.

Fang cinematiska klip

At have FocusTrack, ActiveTrack 3.0, Spotlight 2.0 og POI 3.0 er som at have et helt produktionsteam i din hånd. Med ActiveTrack 3.0 følger du enkelt dit motiv mens forhindringer undgås på en jævnere måde end før. Dette giver dit motiv 100% fokus - også når du flyver ved f.eks. et træ. Spotlight giver dig mulighed for at koncentrere dig om flyvningen - vælg, hvad Mavic Air 2 skal spore, og den gør resten. QuickShots giver dig mulighed for at oprette hurtige filmklip til sociale medier. Med et par hurtige tryk skaber Mavic Air 2 en avanceret flyvevej for at skabe et klip med professionel fornemmelse. Tilføj musik, effekter og filtre med forudindstillinger og del direkte fra din smartphone.

Mere sikker flyvning med OcuSync 2.0 & APAS 3.0

Genom OcuSync 2.0 har Mavic Air 2 en ny imponerande räckvidd jämfört med sina föregångare. Drönaren skickar videosignal i 1080p på hela 10 km avstånd. Genom detta kan du utforska större ytor med din drönare. Mavic Air 2 känner av sin omvigning i tre riktningar; framåt, bakåt och nedåt genom sina sensorer. Med APAS (Advanced Pilot Assistance Systems) 3.0 så mappar drönaren hinder i sin omgivning för att kunna göra mjuka och pålitliga korrektioner.

Via OcuSync 2.0 har Mavic Air 2 en imponerende rækkevidde sammenlignet med sine forgængere. Dronen sender videosignal i 1080p i en afstand på op til 10 km. Dette giver dig mulighed for at udforske større områder med din drone. Mavic Air 2 registrerer sin omgivelse i tre retninger; fremad, bagud og nedad gennem dens sensorer. Med APAS (Advanced Pilot Assistance Systems) 3.0 kortlægger dronen forhindringer i sit miljø for at være i stand til at foretage bløde og pålidelige korrektioner.

Forbedret batterilevetid og ny controller

Mavic Air 2 har en imponerende batterilevetid på 34 minutter, så du kan fange mere af det, du ser, uden at skulle skifte batteri. Controlleren har et nyt design og har en batterilevetid på 240 minutter. Med et mere behageligt greb, en ny smartphone-montering og integrerede antenner er den et perfekt supplement til din drone.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.