29-06-2022

Nikon Z 30 og et superteleobjektiv

Nikon lancerer nu sit nye Nikon Z 30 vlogger, som med sit brugervenlige system gør springet fra at lave content med din mobil til et systemkamera, både kortere og nemmere. Z 30 leverer høj billedkvalitet, uanset om det er stillbilleder, video eller livestreaming, og det har en størrelse som gør, at du nemt kan tage det med dig på alle dine eventyr. Kameraets billedstabilisering, den superhurtige autofokus og den fuldt vipbare og drejelige touchskærm er blot nogle af de ting, der gør Nikon Z 30 til det perfekte vloggingkamera. Nikon lancerer også Nikkor Z 400mm f/4.5 VR S, et supertelefotoobjektiv med fantastisk billedkvalitet, der er tilpasset Nikons spejlløse systemkameraer i Z-serien. Foreløbig leveringsstart af nyhederne er den 14. juli. Læs mere og forudbestil her nu.


Fordele - Z 30

 • APS-C CMOS-sensor med høj opløsning og 20,9 megapixel
 • Perfekt til livestreaming og vlogging
 • Stor 3" vipbar touchskærm
 • Optag UHD-video ved 4K/30fps
 • Autofokus genkender menneskers og dyrs øjne i både stillbilleder og video
 • 11 billeder i sekundet ved kontinuerlig optagelse - med fuld AF/AE
 • Overfør filer via wifi og bluetooth
 • Indbygget stereomikrofon og mulighed for at tilslutte en ekstern mikrofon
 • Yderst kompakt men stadig meget god ergonomisk følelse

Designet til vloggeren

Nikon Z30 er blevet optimeret og udviklet til at opfylde behovene hos den moderne vlogger. Kamerahuset er kompakt og vejer kun lidt over 350 gram, hvilket betyder, at du nemt kan tage kameraet med dig, uanset hvor du skal hen. Det har en 3,0" touchskærm, der både kan vippes og drejes, og som lukkes mod kamerahuset for at beskytte mod fingeraftryk og ridser. Det vipbare design får selfie-fotografering til at føles naturlig, og kameraet har en række valgbare selfie-indstillinger som f.eks. AF-position, eksponering og selvudløserindstillinger, som alle kan styres direkte fra touchskærmen. Der er også en rød signallampe (tally light) på forsiden af kameraet, så du altid ved, når du optager.

Flotte portrætter af mennesker og dyr

Nu kan du tage endnu bedre portrætter af mennesker, katte og hunde. Autofokus med øjegenkendelse låser fokus på folks øjne, så du kan tage perfekte portrætter. Animal Sensitive Autofocus fungerer på samme måde på hunde og katte. Fokus holdes skarpt, selv hvis motivet bevæger sig, og på Z 30 fungerer autofokus med øjnene også under videooptagelse - perfekt til at holde dig i fokus under dit livestream.

Skarpe videospecifikationer

Nikon Z 30 kan optage video i 4K/30p-opløsning med en autofokus, der genkender både menneskers og dyrs øjne. Med en ISO-værdi på mellem 100-51.200 kan du både filme og fotografere med gode resultater, selv under dårlige lysforhold. Du kan også bruge Z 30 som et webcam med Nikons Webcam Utility-software.

Fordele – Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S 

 • Kompatibel med telekonverter - 1,4x og 2x
 • Fantastisk bokeh med sine 9 blændelameller
 • Utrolig hurtig og præcis autofokus
 • Indbygget vibrationsreduktion - op til 5,5 trin med Nikons spejlløse systemkameraer med synkroniseret VR-understøttelse
 • FN-knap, der kan tilpasses
 • Kan bruges uden stativ
 • Vejrbestandig - kan bruges i alle miljøer
 • Vejer kun 1245 gram

Nyt superteleobjektiv

Nikon Nikkor Z 400mm f/4.5 VR S er et superteleobjektiv med fantastisk billedkvalitet, der er designet til Nikons spejlløse systemkameraer i Z-serien. Med en vægt på kun 1.245 gram, vejrforsegling og indbygget vibrationsreduktion kan du bruge objektivet uden stativ og stadig opnå gode resultater. Dette er et objektiv, der er perfekt til at tage billeder af hurtige begivenheder, hvilket gør det til et oplagt valg, når du vil fotografere natur, dyreliv eller sport.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling