20-10-2021

Nothing Ear (1) er den ægte trådløse hovedtelefon, der udfordrer markedet

Ear (1) er det første produkt fra mærket Nothing og udfordrer alle andre True Wireless hovedtelefoner. Med et design, en lydkvalitet og frem for alt en pris, der skiller sig ud fra mængden, er Ear (1) blevet nogle af de mest omtalte hovedtelefoner i år. Nu kan du købe dem hos SP.


Noting-Ear1_true-wireless-top.jpg

Nothing

Bag startupvirksomheden Nothing står OnePlus-stifteren Carl Pei, som formåede at få fat i Nothing, allerede inden den havde lanceret sit første produkt. Selve navnet Nothing kommer efter sigende fra deres ønske om at skabe teknologi, der både forenkler vores hverdag og ikke er i vejen. Med andre ord ønsker de at fokusere på en løsning, som produktet tilbyder os, snarere end på selve produktet.

Vi kan forvente flere forskellige teknologiske produkter fra Nothing, men de er startet på markedet for headsets og først ud er deres true wireless hovedtelefoner Ear (1), hvor de har samarbejdet med lydteknikere fra Teenage Engineering for at producere lydgengivelse af høj kvalitet.

Fordele

  • Bluetooth 5.2
  • Ægte og præcis lyd justeret af Teenage Engineering™
  • Ladeetui med trådløs ladning
  • Batteritid op til 34 timer med ladeetuiet
  • Aktiv støjreducering lukker omgivelserne ude
  • Ultra-lav vægt på kun 4,7 gram
  • Kan tåle stænk og sved med IPX4-certificering
  • Fungerer med både iOS og Android

Unik design med gennemsigtigt ydre

Det kan lyde som en umulig opgave at lave en ægte trådløs hovedtelefon, der ikke ligner nogen anden, men Nothing har skabt Ear (1) med et gennemsigtigt kabinet, der afslører elektronikken indeni. Hver hovedtelefon vejer kun 4,7 gram og tilbyder overlegen komfort med trykaflastende ventilationsåbninger, ergonomisk design og flydende silikone-ørepropper i tre forskellige størrelser for fleksibel pasform.

Både selve hovedtelefonerne og deres opladningsetui har fået halvtransparente skaller, som både afslører teknologien og viser, om hovedtelefonerne er i etuiet, uden at du behøver at åbne det. Etuiet har også en lille rille, der gør det nemt at holde på - og det kan bruges som en fidget spinner.

Kompatibel med både iPhone og Android

Du kan bruge Ear (1), uanset om du har en iPhone, Samsung eller en anden Android-telefon. Hovedtelefonerne kan kobles sammen med enhver Bluetooth 5.2-mobiltelefon for at streame din musik trådløst. Høretelefonerne parres øjeblikkeligt med kompatible Android-enheder, du skal blot åbne opladningsetuiet og trykke på parring, hvorefter Ear (1) klarer resten.

Du styrer din musik via smidige touch-kontroller på hovedtelefonerne, så du kan afspille/pause, skifte sang og ændre lydstyrken med blot fingerspidserne.

For indstillinger som EQ, Find mine hovedtelefoner og meget mere kan du downloade den gratis Ear-mobilapp (1), som fås til både iOS og Android. Sæt musik eller video på pause automatisk ved at tage en hovedtelefon af - når du vil vende tilbage, skal du blot sætte hovedtelefonerne på igen.

Skær støjen væk og nyd lang batterilevetid

Når du ønsker fred og ro, kan du slå aktiv støjreduktion til for at blokere uønsket baggrundsstøj. Den aktive støjreduktion kan også slås fra, når du gerne vil lade omverdenen komme ind igen.

Hovedtelefonerne i sig selv har fem timers spilletid, og takket være opladningsetuiet kan du nyde op til hele 34 timer, før du behøver at tænke på opladning. Ear (1) oplades automatisk, når du lægger dem i etuiet, og selve etuiet oplades trådløst med en kompatibel Qi-oplader eller via kabel via USB-C.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.