17-11-2019

Ny fotoservice i samarbejde med CEWE!

Sammen med CEWE tilbyder vi nu en ny fotoservice hvor vi hjælper dig med at skabe mindeværdige værker af dine digitale billeder. Du kan bestille fotobøger, fotokalendere, mobilcovers og andre personlige fotoprodukter via en onlinetjeneste.


Skab din egen fotobog

Lad kreativiteten flyde frit og bevar dine minder i en unik fotobog. Lad ikke feriebillederne ligge og samle støv på en harddisk i skuffen, men sæt dem sammen i en fotobog med et flot trykt omslag. Med det enkle designværktøj kan du skabe en fotobog efter dine ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Skab en personlig fotokalender

Planlæg din tid og få tjek på alle aktiviteter med hjælp af en personlig fotokalender. Vælg dine favoritbilleder og et passende format og tilpas layoutet efter dine ønsker.

Fremkald billeder online

Bevar dine minder ved at fremkalde billeder på papir. Her kan du uploade dine billeder og fremkalde dem i de fleste størrelser og med mulighed for flere designs.

 

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.