18-08-2021

Nyt Canon XF605 - Et videokamera til sport, streaming og reportage

Canon lancerer et nyt videokamera XF605, der erstatter forgængeren XF705. XF605 er en stor opdatering fra de tidligere modeller og kommer med den nye DIGIC DV7-processor, der fungerer fint sammen med en 1" CMOS-sensor. Sammen leverer de krystalklare billeder op til 4K UHD 60P/50P i nutidens 4:2:2:2 10-bit XF-AVC- eller MP4-format. Og op til 120P HFR i Full HD. Med et nyudviklet kamerahus er XF605 både mindre og lettere end sine forgængere.


XF605

Canon XF605 udmærker sig med AI-drevet autofokus, HDR-optagelse og billedkvalitet på broadcast-niveau. Kameraet leveres med 4K-ydelse til sport, streaming, professionelle dokumentarfilm og meget mere.

Fordele

 • 1" CMOS-sensor med DIGIC DV7-processor
 • 4K UHD 60P/50P 4:2:2:2 10 bit optagelse i CF-AVC eller MP4
 • Canon Log 3, HDR, PQ, HLG
 • Op til 120 billeder pr. sekund i Full HD
 • 15x optisk zoom fra L-serien
 • Ny Dual Pixel CMOS-autofokus med øjenkontrol
 • Dobbelt SD-kortplads
 • 12G SDI, HDMI, XLR, Wifi, Ethernet, USB-C
XF605

Professionel optik og styring

Objektivet i XF605 er af højeste kvalitet og kommer fra Canons L-serie. Det har en 15x optisk zoom og svarer til 25,5 mm til 382,5 mm. Den har tre uafhængige ringe til zoom, fokus og blændekontrol for nem og hurtig adgang. Tre indstillingsmuligheder for billedstabilisering, indbygget ND-filter og infrarødt filter skaber endnu flere muligheder.

Advanceret Autofokus

Nu er øjengenkendelse endelig kommet til videokameraer! XF605 har en stabil og veludviklet autofokus, der får sine oplysninger fra Canons eget AI-system, hvilket giver hurtig og præcis autofokus. Vælg at spore øjet, og i tilfælde, hvor kameraet ikke kan se øjet, tager det automatisk over og fokuserer på ansigtet, og hvis kameraet ikke kan se ansigtet, fokuserer kameraet på hele personen. Canons eget AI-system er under konstant udvikling og vil blive udviklet og forbedret, hver gang der kommer en opdatering.

Professionelle tilslutninger och streaming

XF605 kan integreres problemfrit i live- og offline-miljøer med 12G-SDI, HDMI, Wi-Fi og Ethernet til IP-streaming. Content Transfer Mobile-appen gør det muligt at redigere ML-G2-kompatible metadata, overføre optagelser til din iPhone og direkte overførsel til FTP-servere.

XF605 XLR
XF605 Sound

Optagelse

Fang en udvidet dynamisk omfang i Canon Log 3 for fleksibilitet i efterproduktionen, eller optag direkte i broadcast-klare PQ- eller HLG HDR-formater. Du kan optage på to SD-kort i forskellige formater for at opnå maksimal fleksibilitet.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller på telefon 78 72 69 00.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.