27-10-2021

Nye LED-belysninger fra Godox

Vi har fyldt op med lækre nye produkter fra Godox. Tag din kreativitet til nye højder med LED-lys fra Godox SL100-, LD- og TL-serien. Godox SL100-serien giver dig meget lys for pengene, mens Godox LD-serien består af professionelle LED-paneler med RGB og DMX. Sidst i rækken er Godox TL30, som er et bærbart RGB LED-rør, der giver dig mulighed for at skabe smukke effekter og kreative lyssætninger med naturligt eller farvet lys. Få mere at vide om de nye produkter, og køb dem allerede i dag.


Billig LED-belysning til kreative

Har du brug for en færdig lyspakke fra Godox til dine videoer eller billeder? Så er Godox SL100-serien et godt valg til dig som creator, så du kan skabe smukt lys på en nem måde. Godox SL100D og SL100Bi kan købes løst eller i vores populære dagslysbelysningspakker, hvor vi har udvalgt softboxe og lysstativer, der er perfekte til LED-belysning - alt, hvad du har brug for for at komme i gang.

Store RGB LED-paneler med DMX

Godox LD-serien består af tre LED-paneler i forskellige størrelser og lysstyrkeniveauer. Skab lyssætninger, scener og miljøer, og lys dit liv op med RGB LED-lys (farvet lys) eller naturligt LED-lys af høj kvalitet. Du kan endda justere farvetemperaturen fra varm til koldt for at få en præcis tilpasning til dine omgivelser. Godox LD-serien giver dig muligheder ud over det sædvanlige med hensyn til fleksibilitet og kreativitet takket være høj lysstyrke og fjernstyring via DMX, app eller fjernbetjening. Se vores færdige pakker med Godox LD-paneler og C-stativ.

Skab kreative lyssætninger med Godox TL30

Godox TL30 er perfekt til dig som kreativ, uanset om du har brug for lys til video, foto eller streaming. LED-røret er betydeligt mindre end det større TL60 og giver dig mulighed for at vælge mellem naturligt LED-lys og farver i hele RGB-farvespektret. Godox TL30 er perfekt til dig, der vil blande og matche et eller flere lysrør for at skabe kreative lysopsætninger. Lysrøret kan købes løst i dag, og pakkerne forventes at ankomme i november.

Opdag vores Godox-sortiment

Hvis du gerne vil finde flere Godox-produkter eller læse mere om vores udvalgte flash- og LED-pakker, kan du finde vores Godox-side her.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller på telefon 78 72 69 00.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.