18-03-2019

Nyhed! Apple lancerer nye produkter

I dag meddelte Apple at du lancerer en ny 10,5” iPad Air med høj ydeevne, en opdateret iPad Mini samt nye iMac.


iPad Air

Den nye generation af iPad Air er tyndere, letter og hurtigere. Dette er en perfekte iPad til dig der vil kunne arbejde med minimal oppakning. De nye iPad Air understøtter Apple Pencil (medfølger ikke).

iPad Air har en 10,5" retinaskærm med TrueTone, høj lysstyrke og antirefleksbehandling. iPad Air har en A12 Bionic-chip med Neural Engine så du kan have flere apps kørende samtidig og alligevel have kraft i overskud.

iPad Mini

Den nye iPad Mini har også fået A12 Bionic-chippen med Neural Engine samt en 7,9" retinaskærm med TrueTone. Lige som iPad Air understøttes nu Apple Pencil (medfølger ikke), så du kan male og redigere direkte på skærmen. iPad Mini vejer kun 300g og er 6,1 mm tynd, hvilket gør den perfek til rejser eller droneopgaver.

iMac 27" 5K-retina

Apple iMac er udstyret med 8. generations processor, et kraftigt grafikkort og Fusion Drive harddisk. Alt dine digital kreationer kommer til live, takket være den høje ydeevne og den lysstærke 5K-retinaskærm. iMac har kraft nok til både foto- og filmarbejde, pakket i en smuk, stilren enhed der pynter på skrivebordet.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.