14-09-2021

Nyhed - Canon lancerer EOS R3 og to objektiver

Nu lancerer Canon endelig den nye EOS R3. Her kan du se specifikationerne og prisen på det nye kamera. Canon EOS R3 tager markedet med storm med en nyudviklet 24,1 megapixel stacked CMOS-sensor, kontinuerlig optagelse med op til 30 billeder i sekundet og autofokus, som du kan styre med øjet direkte i søgeren. EOS R3 leveres også med to objektiver, der giver dig høj ydeevne til en overkommelig pris - RF 16mm f/2.8 STM og RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM. De foreløbige leveringsdatoer er oktober for objektiverne og november for EOS R3. Sørg for at forudbestille dit eksemplar af EOS R3 for at få leveret så tidligt som muligt.


 • EOS R3 bliver det første EOS-kamera med en bagbelyst, stacked CMOS-sensor der er udviklet og fremstillet af Canon
 • Sensoren har en meget høj udlæsningshastighed, og kameraet er udstyret med DIGIC X-processor
 • 30 billeder pr. sekund med fuld AF og AE
 • Autofocusens Deep Learning-teknologi er videreudviklet
 • En ny type sporing af køretøjer er blevet tilføjet
 • Søgeren er udstyret med øjenkontrol af autofokus til stillbilleder
 • Op til 8 trins billedstabilisering med udvalgte objektiver
 • Kameraet kan bruge flashsynkronisering selv med elektronisk lukker
 • Optag 6K/60p RAW-video internt i EOS R3
 • Wired LAN og 5 GHz wifi
 • LP-E19-batteri - Lige som i EOS 1D X Mark II og Mark III
 • Ny tilbehørssko med tilslutninger til kommunikation og strømforsyning af tilbehør
 • Fuldt drejelig skærm
 • Tre kontrolhjul - for optimal ergonomi

Ny sensor

Den nye 24,1 megapixel bagbelyst stacked CMOS-sensor giver lynhurtig ydeevne og eliminerer praktisk talt rolling shutter. Med en lukkerhastighed på mellem 30 sekunder og så hurtigt som 1/64000 sekund hjælper EOS R3 dig med at indfange de hurtigste begivenheder. Med den elektroniske lukker kan du optage RAW-optagelser på op til 30 billeder i sekundet med fuld AE- og AF-sporing. Du kan også bruge både Canons egne speelights og 3. parts speedlights, når du fotograferer med en elektronisk lukker.

Se Canons lanceringsevent live

Her kan du se Canons lanceringsevent live kl. 12:00 den 14. september. Få en præsentation af alle nyhederne fra produktspecialisterne hos Canon, herunder Canon-ambassadør Vladimir Rys fra Prag - verdens mest indflydelsesrige F1-fotograf. Det er noget, du ikke vil gå glip af!

Autofokus

Den hurtige ydeevne på EOS R3 gælder også for autofokus. Kameraet kan fokusere så hurtigt som på 0,03 sekunder, hvilket gør det til det hurtigste kamera i R-serien til dato. Den ekstremt hurtige autofokus gør det nemmere for dig at fange begivenheder som sport og reportager. EOS R3 har også en forbedret autofokusalgoritme, der gør det muligt at spore både øjne, krop og ansigt på både mennesker og dyr. Noget nyt for Canon er, at EOS R3 har en indstilling, der gør det muligt at følge køretøjer med autofokus, så du kan optage hurtige sportsbegivenheder, selv på racerbanen.

Kontroller autofokus på nye måder

For at maksimere kontrollen over alle autofokusindstillingerne har EOS R3 tre forskellige muligheder for at styre fokus - med den hurtige Smart Control, den mere præcise Multi Control eller ved at styre autofokus med øjet direkte i søgeren. Øjeautofokus giver en mere naturlig forbindelse mellem fotografen og EOS R3. Autofokus følger hvor du kigger hen i søgeren, hvilket gør det endnu nemmere og hurtigere for dig at flytte fokuspunkterne hen til det sted, hvor handlingen er.

EOS R3 - overhaler dine konkurrenter

For professionelle, der arbejder på farten, er det vigtigt at kunne sende materiale hurtigt og effektivt. EOS R3 er udstyret med et væld af muligheder for at dele dit materiale, herunder indbygget 5.0 Bluetooth og 5 GHz wifi, hvilket strømliner din arbejdsgang og forenkler tilslutningen til f.eks. en mobiltelefon eller et trådløst netværk. Der er også en indbygget ethernet-port, hvilket er ideelt for brugere, der arbejder på sportsstadions og har brug for en pålidelig og hurtig forbindelse.

Nye objektiver til RF

De nye objektiver, der blev lanceret sammen med EOS R3, har samme tema på trods af forskellen i brændvidde - de er prisbillige optikker med let vægt, god stabilitet og høj optisk ydeevne.

Canon RF 16mm f/2.8 STM er et kompakt og prisbilligt vidvinkelobjektiv, der er designet til at passe til Canons spejlløse kameraer med fuldformat og RF-fatning. Målgruppen for objektivet er kreative indholdsskabere som f.eks. vloggere, fotografer og filmskabere, der leder efter et fuldformatobjektiv til at tage det næste skridt på deres kreative rejse.

Canon RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM er det perfekte objektiv til den avancerede amatør, der ønsker en længere brændvidde til en mere overkommelig pris. Objektivet har indbygget billedstabilisering, hurtig og præcis autofokus og er samtidig let og kompakt.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling