Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

17-10-2019

Nyhed! Olympus OM-D E-M5 Mark III

Olympus lancerer sit nye, lette systemkamera i entusiastsegmentet: OM-D E-M5 Mark III. Kameraet er udstyret med en energieffektiv, stabiliseret Micro4/3-sensor på 20MP, TruePic VIII-processor med dedikeret autofokus-chip samt vejrforsegling og forbedret ergonomi. Læs mere om alle de nye funktioner her.


Fordele

 • 20 MP Live MOS Micro 4/3-sensor med op til 5,5 trin stabilisering (6,5 trin stabilisering via Sync IS med stabiliseret objektiv)
 • Kraftfuld TruePic VIII processor med dobbelte Quad Core-system og dedikeret chip til AF
 • 121 Cross-type fasedetekterande og kontrastbaserade AF-punkter
 • Video i 4K DCI og C4K samt 120fps Slow Motion i Full HD
 • Live Composite – Lange eksponeringer med Live View og bedre resultater for f.eks. lysmåling
 • Vejrforseglet og frostsikker ned til -40°C
 • Kompakt design og let vægt på 414 gram (med batteri)

Lille kraftpakke til fotografen på farten

OM-D E-M5 Mark III er en letvægter rent fysisk, med sine små 12,5cm i bredden, 5cm i dybden og 414 gram inkl. batteri. Kameraen har dog alligevel et større greb for bedre ergonomi og mulighed for yderligere komfort med grebet ECG-5. I kameraet sidder samme processor som i Olympus OM-D E-M1 Mark II, TruePic VIII. Processoren hjælper med at reducere støj ved højere ISO-tal, justere billedforvrængninger og optimere autofokus.

Lige netop autofokusen er blevet forbedret en del fra tidligere modeller. De 121 AF-punkter af crosstype dækker en stor del af sensoren, understøtter øje-AF og takket være den dedikerede autofokus-chip får du en præcis følgende autofokus i op til 10 billeder pr sekund i RAW. Desuden giver Pro Capture Mode og Pre Burst mulighed for at fange hændelser INDEN du trykker knappen helt ned.

Live Composite, Focus Bracketing og Focus Stacking

Kan du lide at fotografere i mørke med lange lukketider og lysmaling, vil du sætte pris på funktionen Live Composite. Det er en slags sekvensoptagelse der tager flere eksponeringer med lange lukkertider og sætter dem sammen baseret på lyse partier. På den måde får du smukke mørkebilleder med mindre risiko for overeksponering.

Focus Bracketing og Focus Stacking lader dig tage flere billeder med varierende fokusafstand som kan sættes sammen til et billede med stor dybdeskarped uden at du behøver blænde ned. OM-D E-M5 Mark III kan tage op til 999 billeder med ti fokusniveauer, der sidenhen sættes sammen i f.eks. Photoshop. Du kan også sammensætte 8 billeder med varierende fokusafstand direkte i kameraet.

Høj opløsning på både foto og video

Til landskabs- og produktfotografer er Tripod High Res Mode gode nyheder. Du kan tage billeder i op til 50MP ved at slå 8 eksponeringer sammen og flytte sensoren lidt mellem hver eksponering.

Også på videofronten er E-M5 Mark III et kompetent hybridkamera. Du kan optage i stabiliseret 4K UHD (3840 x 2160) i 30 fps, 102 MBps, C4K (4096 x 2160) i 24 fps og 237 Mbps samt Full HD 120 fps. Den dedikerede AF-chip fungerer også i video med fasedetekterende autofokus, og du får en ren HDMI-signal hvis du vil bruge en ekstern recorder.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.