26-03-2019

Nyheder fra Think Tank

Think Tank har lanceret to nye taskeserier, Retrospective 2.0 og Vison. Begge taskeserier er diskrete fototasker der kommer i flere forskellige størrelser, udstyret med bl.a. trolleymontering og ekstra låg med lynlås.


Retrospective

Retrospective er en diskret taske der ikke skriger "kameraudstyr" ved første blik. Dette, sammen med smarte funktioner, holdbare materialer og smukt design har gjort Retrospective-serien til en af Think Tanks mest populære taskeserier, der passer både til job og hverdagsbrug. Version 2.0 beholder alle populære egenskaber fra originalmodellen, men er opdateret på et par punkter hvad angår funktioner og detaljer.

Vision

Vision er en alsidig skuldertaske, med stativholder, regnslag og trolleymontering. Tasken kan indholde et fuldformatskamera med objektiv og passer både til hverdags- og arbejdsbrug.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.