05-11-2020

Nyheder fra Think Tank – Backstory 13 & 15

Vi har endelig fået de længe ventede rygsække Think Tank Backstory! Rygsækkene fås i to størrelser tilpasset til bærbare computere, kameraer og udstyr og er designet i overensstemmelse med Think Tanks nye, lettere tasker. Det er de små detaljer og den høje kvalitet, der gør Backstory til en af ​​vores favoritter, og de bliver en stærk tilføjelse til SP-Favourites. Nu har vi fyldt vores lager med nye tasker og rygsække fra både Think Tank og Mindshift Gear!


924A2174-Edit.jpg

Passer til alle lejligheder

Think Tank Backstory passer ikke kun til dig, der vil bære dit kameraudstyr på en fleksibel måde, de er også velegnet til brug som en almindelig rygsæk med et computerlomme. Perfekt, hvis du vil have en god og rummelig rygsæk til arbejde eller skole!

Rygsækken giver dig hurtig adgang til dit udstyr, hvad enten det er kameraet, regntøjet eller madkassen, du har pakket ned. Du får også et ordentligt regnslag, der beskytter dit indhold. Tasken er gennemtænkt designet med smarte detaljer på alt fra stativholderen og vandflasken til åbningen bagpå. Dette er rygsækken til dig, der ønsker en stilfuld og behagelig rygsæk med gode opbevaringsmuligheder.

Du kan tilpasse Backstory til din fysik ved at justere skulderstropperne, remmene og frem for alt højden af ​​remmen, der går over brystet. Dette forbedrer ergonomien og aflaster vægten af ​​din pakning. Backstory fås i to størrelser - Backstory 13 og Backstory 15.

Rygsæk med flere plusser i kanten

Med Think Tank Backstory får du

  • adgang til dit udstyr via de øverste og bageste paneler
  • dedikeret plads til bærbar computer og tablet
  • tynde, stabile skillevægge og polstrede kanter
  • justerbar højde på brystremmen
  • masser af små rum til opbevaring af små genstande
  • regnslag og stativmontering

Gå ikke glip af videoen, hvor Think Tanks produktekspert grundigt gennemgår taskens rum og funktioner. Benyt også lejligheden til at se på vores andre tasker og rygsække fra Think Tank. Vi har alt fra studietasker, rygsække, skuldertasker, rulletasker, tilbehørstasker og smart tilbehør.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling