25-10-2022

Db Luggage - pak tungt, bær let

Db præsenterer en ny serie af kufferter - Ramverk Pro Luggage. Taskerne har et klart fokus på at beskytte dit udstyr, samtidig med at de er lette og nemme at rejse med. De har et stilfuldt design med en aluminiumsramme i sort eller sølv og fås i tre forskellige størrelser. Det er tasker, der er lige så velegnede på ferien med vennerne som når du er ude på en opgave. Køb Db Luggage hos os i dag.


The Ramverk Pro Cabin Luggage

Denne kabinetaske er lige så god til en weekendtur med vennerne, som den er til dig og dit udstyr, når du er ude på en opgave. Den fulde åbning foran giver dig mulighed for nemt at pakke tasken og samtidig få hurtig adgang til det, du har brug for på din rejse. Den har også en robust aluminiumsramme for ekstra beskyttelse, et polstret rum til en Macbook på op til 16 tommer og støjsvage 360-graders hjul.

The Ramverk Pro Check-in Luggage

Check-in-Luggage fås i to størrelser - medium og stor. Dette er den perfekte kuffert til lange eventyr og opgaver, der kræver en masse udstyr. Den sikrer, at du beskytter dit udstyr, når du rejser, samtidig med at du får en praktisk taske, som du kan tage med dig. Tasken er bygget til at kunne klare ethvert eventyr og har en robust aluminiumsramme for ekstra beskyttelse, lav vægt og TSA-godkendte låse.

Tilføj rygsæk, tilbehørstaske eller indsatser til kameraudstyr


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.