28-08-2019

Nyheder fra Panasonic

Vi har nu endnu mere information om Lumix DC-S1H fra Panasonic. Desuden lanceres to nye objektiver til L-mount: Panasonic Lumix S Pro 24-70/2,8 og Panasonic Leica Summilux DG 25/1,4 Mark II.


Panasonic Lumix DC-S1H - Fuldformat med 6K-video

Med Lumix DC-S1H udvidder Panasonic sin S-serie med et kamera til dig, der filmer professionelt som freelancer eller i studie. Video i 6K 24p, 10-bit 4:2:2 både internt og eksternt, HLG, V-Log og V-Gamut profiler er bare nogle af alle videofunktionerne i kameraet. Med S1H får du et komplet hybridhus, spækket med filmfunktioner der gør livet lettere i det professionelle produktionsmiljø.

news-panasonic_S1H_24_70mm.jpg

Med 6K video uden crop, forbedret stabilisering, en masse indstillingsmuligheder for filmfotografen samt farvehåndtering der matcher bl.a. GH5 og VariCam har Panasonic skabt et robust værktøj for filmskabere, uden at gå på  kompromis med stilbilledfunktionaliteten.

Egenskaber

  • Video i 6K 24p (3:2 ratio) / 5.9K 30p (16:9)
  • 4K op til 60p
  • Optagelse i flere billedforhold, bl.a. anamorfisk 4:3
  • 14+ trin V-log/V-gamut billedprofil kompatibel med Varicam och GH5 & GH5s
  • Ubegrænset optagelse
  • IBIS for op til 6,5 trin længere lukkertid i kombination med Dual IS-objektiv
  • 4:2:2 10-bit både internt og eksternt

 

Objektivnyheder!

Panasonic Lumix S 24-70mm f/2,8 - Professionel standardzoom til Panasonic L-mount

Objektivet der passer til det meste, uanset om du fotograferer bryllup, rejser, studie, landskab, portræt eller filmer. Et lysstærkt 24-70 kan bruges i de fleste situationer. Byggekvalitet og skarphed opfylder de højste standarder bestemt af Leica.

Leica DG Summilux 25mm f/1,4 II Asph 

Version 2 af Panasonics Leica DG Summilux 25mm f/1.4. Et normalobjektiv med fast brændvidde på 25mm (modsvarer 50mm på fuldformat). Med sin lysstærke optik og korte dybdeskarphed, passer objektivet til flere slags fotografering - f.eks. portræt, arkitektur og street. Linserne har Nano-belægning for at fjerne reflektioner, hvilket giver bedre skarphed og kontrast. Objektivet har trinmotor for hurtig og lydløs autofokus.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.