27-08-2021

Nyt fra Blackmagic Design

Blackmagic Design præsenterer flere hotte produkter. Blandt nyhederne finder vi to nye videokameraer til liveproduktion, der er fyldt med professionelle funktioner i en kompakt formfaktor - Blackmagic Studio Camera 4K. De lancerer også en opgraderet version af Web Presenter med 4K-opløsning samt en ny serie af HyperDeck Studio. Læs mere om de nye produkter, og køb dem allerede i dag.


banner_news_bmd_ALL.jpg

Studio Camera 4K Pro

Blackmagic Studio Camera 4K Pro har flere funktioner, som du ofte finder i store studiekameraer, men er lavet i et kompakt og bærbart design. Den er designet til professionelle 12G-SDI- og 10G Ethernet-forbindelser, hvilket er ideelt, hvis kameraet er placeret langt fra en switch. Studio Camera 4K Pro har en bred dynamisk omfang dynamik og kan håndtere vanskelige lysforhold, mens det producerer filmoptagelser af høj kvalitet. Sensoren har en ISO-værdi på op til 25.600, så du kan lave fantastiske optagelser selv på steder med svagt lys. Kameraet er også udstyret med avancerede funktioner som Talkback, Tally Light, indbygget farvekorrektion og RAW-optagelse direkte via USB.

Studio Camera 4K Plus

Blackmagic Studio Camera 4K er en enklere version af Studio Camera 4K Pro med HDMI i stedet for de avancerede broadcast-tilslutninger, hvilket gør det til et meget prisvenligt studiekamera. Det er designet til brug med ATEM Mini og kan nemt tilsluttes via en kraftig HDMI-port.

Fordele

 • Designet specielt til liveproduktion
 • Kulfiberforstærket polycarbonatchassis
 • Op til ISO 25.600 for utrolig ydeevne i svagt lys
 • 4K-sensor med 13 stop dynamisk omfang
 • 7" LCD-skærm inklusiv sunhood
 • Kompatibel med et bredt udvalg af Micro 4/3-objektiver.
 • USB-C-port giver mulighed for direkte optagelse til ekstern lagerenhed
 • Blackmagic RAW-optagelse.
 • Indbyggede stereomikrofoner med bred separation
 • Professionelle mini XLR-indgange med 48 volt phantom power
 • Inkluderer stativholder til hurtig installation
 • Strømforsynes med 12V eller Ethernet-forbindelse
 • Inkluderer 12G-SDI, HDMI, 10G Ethernet-forbindelser
 • 10G Ethernet til SMPTE

Ud over Studio Camera 4K lancerer Blackmagic Design også tre tilbehørsprodukter – Blackmagic Studio Converter, Focus Demand og Zoom Demand. Tilbehøret har leveringsstart i oktober.

Web Presenter 4K

Blackmagic Web Presenter 4K er den ultimative streamingløsning til film i op til HD- og UltraHD-opløsning. Enheden indeholder en professionel streamingmotor til streaming med op til 2160p60 direkte til YouTube, Facebook, Twitter og meget mere. Opret forbindelse til netværk med Ethernet-kabel, eller opret forbindelse via en 5G- eller 4G-telefon for at bruge mobildata. Takket være de indbyggede USB-tilslutninger fungerer Web Presenter 4K også som et webcam, da du kan tilslutte en computer og bruge en hvilket som helst videosoftware. Du får endda en overvågningsudgang med video, lydmåler, trenddiagram og meget mere.

 

1052398_blackmagic-web-presenter-4k-rear.jpg

HyperDeck Studio

Blackmagic Design introducerer også en helt ny serie af HyperDeck Studio. Både nye opdaterede HD-versioner og også en professionel og kraftfuld 4K-model. HyperDeck Studio er en videooptager, der kan monteres i et rack, og som optager optagelser i broadcast-kvalitet direkte på SD-kort og SSD-lagerenheder. Den har et moderne design med flere codecs og støjsvag køling. Alle disse kraftfulde funktioner gør HyperDeck Studio perfekt til broadcast- og liveproduktion. Alle modeller understøtter nu optagelse og afspilning af H.264-, ProRes- og DNx-filer samt PCM- eller AAC-lyd. Desuden understøtter alle modeller SD-kort og UHS-II-kort, mens Pro-modellerne tilføjer yderligere SSD-understøttelse.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling