21-02-2022

Panasonic lancerer GH6

Panasonic lancerer Lumix DC-GH6 - et hybridkamera med høj ydeevne til den professionelle fotograf eller videofotograf, der kræver de allernyeste video- og stillbilledfunktioner i et enkelt kamera. Den opdaterede Venus-processor har dobbelt så meget processorkraft som sin forgænger, hvilket bidrager til et bedre toneomfang, mere præcis gengivelse af farvetoner og lysniveauer og mere effektiv håndtering af støj. Med andre ord er Lumix DC-GH6 et kamera, der vil hjælpe dig med at nå nye niveauer i dine kreative bestræbelser, uanset om det drejer sig om fotografering eller video. Læs mere om nyhederne og forudbestil her. Forventet leveringsstart midt i marts.


temp1.jpg

Fordele med GH6

 • Video i 10-bit 4K/120p
 • Ubegrænset 4K/60p 4:2:2:2 10-bit intern videooptagelse
 • Optag video ved 5,7K/60p med 10-bit farvedybde
 • 25,2 megapixel Live MOS-sensor
 • Advanceret "Dual I.S 2" billedstabilisator - op til 7,5 trin
 • Nem livestreaming via Lumix Sync-appen til din smart-enhed
 • Hurtig og præcis autofokus med ansigtsgenkendelse til både mennesker og dyr
 • Kamerahuset er beskyttet mod stænk, snavs og støv
 • Venus-processor - dobbelt så stor processorkraft som forgængeren

Højtydende sensor på 25,2 megapixel

Lumix GH6 er udstyret med en 25,2 megapixel Live MOS-sensor, der giver en fantastisk opløsning for ultra-realistiske detaljer. Sensorens høje udlæsningshastighed giver C4K/4K-videooptagelse i 120p, og den elektroniske lukker giver dig 75 billeder i sekundet ved kontinuerlig optagelse, samtidig med at distraherende rulleeffekter minimeres.

Dobbelt så stor processorkraft sammenlignet med sine forgængere

Venus-processoren leverer ca. dobbelt så meget processorkraft som sine forgængere, hvilket muliggør højhastighedsbehandling af den nye sensors højere pixelantal og video med både højere opløsning og højere bitrate. Billedkvaliteten er også væsentligt forbedret med højere opløsning, mens den nye 2D- og 3D-støjreduktion (til video) giver optimal støjreduktion. Resultatet er helt naturlige billeder med en 3D-fornemmelse og minimal støj selv ved høj følsomhed. Dual 3D Color Control-teknologien giver en forbedret farvegengivelse med hensyn til lysstyrke, mætning og farvetone, hvilket resulterer i mere autentiske og klare farveudtryk.

Indbygget billedstabilisator

Hvis du er på farten og ønsker at tage billeder på det helt rigtige tidspunkt, vil den indbyggede billedstabilisering i kamerahuset være en rigtig god ven for dig. Lumix GH6's indbyggede Dual I.S. 2-billedstabilisator betyder, at du kan bruge en 7,5 stop langsommere lukkerhastighed og samtidig eliminere rystelser og vibrationer, især når du bruger et objektiv, der også har indbygget billedstabilisering. Det fungerer godt til både fotografering og videooptagelse, herunder 4K-video.

AF med høj hastighed og høj præcision

Takket være den nye Live MOS-sensors højere udlæsningshastighed og den nye Venus Engine's overlegne processorkraft har GH6 en højere beregningshastighed end sine forgængere. Den forbedrede teknologi til deep learning gør det muligt for autofokus at genkende og spore både mennesker (ansigt, øjne, hoved, krop) og dyr (hunde, katte, fugle) hurtigt og præcist, hvilket gør det nemmere at holde motivet i fokus.

Ubegrænset intern videooptagelse

Lumix GH6 er den første i serien, der tilbyder intern optagelse i 4:2:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p 60p/4K 60p/50p med ubegrænset optagetid, når den anvendes ved den anbefalede driftstemperatur. Kameraet er også ideelt til små produktionsteams og under krævende forhold, hvor mobilitet og høj kvalitet er et must. Derudover giver den også mulighed for intern og ekstern optagelse samtidig via HDMI-udgangen.

Apple ProRes codec-video

Med et CFexpress Type B-hukommelseskort kan du optage videoer internt i den professionelle industristandard ProRes 422 HQ og ProRes 422-codec, hvilket giver høj billedkvalitet ved lav komprimering. Dette reducerer belastningen på din computer betydeligt under efterproduktionen og muliggør NLE (non-linear editing), hvilket strømliner dit arbejdsflow fra start til slut.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling