04-01-2023

Panasonic Lumix S5II og S5IIx

Panasonic lancerer nu to banebrydende tilføjelser til sin serie af spejlløse Lumix S-kameraer: det stilfulde, matsorte Lumix S5IIx og Lumix S5II i det klassiske design. Med utrolig ydeevne i både foto- og videooptagelse og kompakt konstruktion er disse L-Mount-kameraer designet til at opfylde de mest ambitiøse content creators krav. Begge modeller er bygget op omkring en nyudviklet 24-megapixel 35mm full-frame CMOS-sensor og billedbehandlingsmotor. Sensoren understøtter Hybrid Phase Detection autofokus, hvilket er en nyhed for LUMIX-kameraer, mens den nye motor leverer fremragende billedkvalitet og videoydelse med høj bithastighed på niveau med Lumix S1H. S5 II forventes at begynde at blive leveret i slutningen af januar, mens S5 IIx forventes at være på lager i juni. Læs mere og forudbestil her.


Besøg os i vores butikker for at teste kameraet

Tirsdag den 17/1 fra 14:00-17:00 besøger Martin Wallgren, produktspecialist fra Panasonic, vores butik i København, for at vise nyhederne frem. Du er meget velkommen til at afprøve de nye kameraer og selvfølgelig stille alle dine spørgsmål.

Panasonic præsenterer hybridkameraerne S5 II og S5 IIx

Sætter nye standarder for Lumix autofokusydelse

Med en ny billedbehandlingsmotor udviklet i samarbejde med Leica og en ny 24-megapixel sensor er Lumix S5II og Lumix S5IIx de første Lumix-kameraer, der tilbyder PDAF (Phase Detection Autofocus) ved hjælp af et nyt Phase Hybrid AF-system, der kombinerer PDAF med kontrastbaseret AF. Dette skaber tilsammen et hurtigt og pålideligt autofokussystem med hele 779 autofokuspunkter, og det nye system kan registrere målmotiver under vanskelige forhold som f.eks. dårligt lys og modlys, mens det fortsætter med at spore dem, selv med andre bevægelige motiver i billedet. Kontinuerlig AF under zoomning og AF-mikrojustering er også tilgængelige.

Panasonic Lumix S5 II er designet til at opfylde de mest ambitiøse content creators krav
Panasonic Lumix S5 II sætter nye standarder for Lumix AF-ydelse
Panasonic Lumix S5 II tilbyder utrolig pålidelighed og flere tilslutningsmuligheder

Et væld af videofunktioner og optagelsesmuligheder

Den nye motor giver Lumix S5II og S5IIx flere muligheder for videooptagelse, f.eks. intern 4:2:0 10-bit 6K (3:2) og 5,9K (16:9) med 30 billeder pr. sekund og 4:2:2 C4K og 4K med op til 60 billeder pr. sekund, mens et nyt kølesystem med diskret profil giver ubegrænsede optagetider uden at øge kamerahusenes størrelse. Den understøtter også optagelse med høj billedhastighed (HFR) med op til 120 billeder pr. sekund og Slow & Quick-optagelse med op til 180 billeder pr. sekund. Lumix S5IIx kan optage 5.8K Apple ProRes-optagelser til SSD via HDMI eller USB og ALL-Intra-optagelser. Desuden kan den understøtte Apple Pro Res RAW-video output til Atomos. En række billedprofiler, herunder 14+ stop V-Log/V-Gamut, er også tilgængelige i begge kameraer samt en ny REAL TIME LUT-funktion, der gør det muligt at uploade farvejusterings-LUT'er til et SD-kort og anvende dem direkte i kameraet i stedet for i postproduktionen. Som svar på anmodninger fra professionelle brugere er der tilføjet funktioner som Waveform Monitor, Vector Scope og Zebra Pattern samt funktioner som System Frequency (24.00Hz) og Synchro Scan.

Lumix S-serien udvider

Panasonic benytter også lejligheden til at introducere et nyt objektiv i form af Lumix S 14-28mm f/4-5.6, som er særligt velegnet til makro- og portrætfotografering. Objektivet har glaselementer af høj kvalitet og er robust bygget, så du ikke behøver at bekymre dig i hårdere miljøer. Med en forstørrelse på op til 0,5 x og en nærgrænse på 15 centimeter giver objektivet dig mulighed for at tage ekstremt detaljerede nærbilleder. Forventet leveringsstart midt i februar.

 


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.