07-01-2020

Panasonic lancerer tre 4K-videokameraer


Film som en professionel med en af de mindste kameraer på markedet

Panasonic lancerer tre nye 4K-videokameraer HC-X1500, HC-X2000 og AG-CX10, alle fremstillet i kompakt og portabelt format med høj optisk ydeevne og professionelle funktioner, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fleksibel filmning med vidvinkel og op til 24x optisk zoom

Objektivet dækker et område fra 25mm til 600mm med en optisk zoom på 24x. iZoom giver hele 32x zoom ved 4K og 48x zoom i FullHD (mosvarende fullframe).

Autofokus med høj præcision

Ansigtsgenkendelse hjælper dig med at fokusere på dit motiv, selv når det har siden mod kameraet. Distance og eksponering følges præcist og tager hensyn til læsning af live data fra sensoren og sofistikeret farvekenkendelse.

5-axlig Hybrid Image Stabilisering

Ud over objektivets optiske stabilisering, hjælper kameraets elektroniske billedstabilisering med at kompensere for rystelser. Objektivets OIS omfatter motordrift med kugler hvilket reducerer friktion og forbedrer korrigering af rystelsesuskarpheder.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.