17-05-2022

RØDECaster Pro II

Med RØDECaster Pro II fortsætter Røde med at udvikle deres populære podcast-mixer til streaming, musik og content. Her finder du fire nyudviklede Revolution-mikrofonforstærkere, fysiske mixing-kontroller og otte SMART Pads, som du både kan programmere og justere efter dine egne behov.  Derudover finder du også en kraftfuld Quad-Core dsp, der driver de indbyggede effekter som reverb, delay og Aural Exciter. RØDECaster Pro II er lige så velegnet til kreative som til musikere.


rödecaster_news 4.jpg

Fordele

  • Komplet lydproduktionsstudie med indbyggede effekter
  • 4 mikrofonforstærkere, Bluetooth- og USB-tilslutning
  • Ni-kanals mixer med seks fysiske kontroller
  • 8 programmerbare SMART Pads til at styre lyd og effekter
  • Avanceret Bluetooth-forbindelse til telefonopkald i høj kvalitet

rödecaster2_news_2.jpg

RØDECaster Pro II - mixer med mange muligheder

RØDECaster Pro II er en fleksibel mixer med i alt ni kanaler og seks fysiske mixing-kontroller. De analoge og digitale indgange samt pads kan tildeles valgfri mix-kontrol, så du som bruger kan tilpasse mixeren til dine egne behov. Der er også en panoreringskontrol for hver kanal, og de analoge indgange kan kobles sammen til optagelse af stereomikrofoner, synths og instrumenter.

rödecaster2_news5.jpg


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling