26-04-2022

Samsung T7 Shield

Samsung lancerer den nye T7 Shield, en bærbar SSD-harddisk, der kan modstå barske miljøer. Med en IP65-klassificering kan den endda tåle støv og vand. Harddisken er ikke meget større end et almindeligt kreditkort og måler kun 13 mm i tykkelse. Den har en imponerende overførselshastighed på op til 1050MB/s via det medfølgende USB-C-kabel. Gør dine sikkerhedskopier endnu mere sikre med T7 Shield.


01_970x250.jpg

Fordele

 • Slidstærkt design til barske miljøer
 • Støv- og vandtæt med IP65
 • Overførselshastighed på op til 1050MB/s
 • Leveres med USB-C- og USB-A-kabel
 • Omtrent på størrelse med et kreditkort
 • Kun 13 mm tyk
 • Fungerer med både Windows og Mac

MU-PE1T0S-EU_006_Dynamic2_Black.jpg

Hurtige overførselshastigheder – selv i barske miljøer

T7 Shield er den harddisk, du tør tage med dig på dit fotoeventyr, da den er stødsikker fra op til tre meter, og dens IP65-klassificering gør den støv- og vandtæt. Den har også en imponerende overførselshastighed på op til 1050MB/s via USB-C. T7 Shield fylder meget lidt i din taske, da den kun er på størrelse med et standard kreditkort og bare 13 mm tyk.

USB-C og USB-A

Pakken indeholder et USB-C til USB-C-kabel og et USB-C til USB-A-kabel. Brug USB-C-kablet for at opnå maksimale overførselshastigheder på op til 1050MB/s, men hvis du ikke har en USB-C-port på din computer, kan du bruge det medfølgende USB-A-kabel.

MU-PE1T0K-EU_012_Group-Shot_Beige.jpg

Oplev den nye Samsung T7 Shield i sand og sort


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling