02-09-2021

Skarpe nyheder fra Fujifilm

Nu lancerer Fujifilm fire nye produkter i GFX- og X-serien. Den største nyhed er Fujifilm GFX 50S II - efterfølgeren til GFX 50S. De vigtigste forskelle mellem forgængeren og den nye model er, at GFX 50S II har samme kamerahus og processor som GFX100s samt indbygget billedstabilisering i kamerahuset. Ud over kameraet introducerer Fujifilm tre objektiver - GF 35-70mm f/4.5-5.6, XF 23mm f/1.4 R LM WR og XF 33mm f/1.4 R LM WR. Leveringsstart af GFX 50S II (både kamerahus og kit med GF 35-70mm) er foreløbig planlagt til begyndelsen af oktober. XF 33mm vil også starte med at blive leveret i begyndelsen af oktober - XF 23mm i begyndelsen af november. For GF 35-70mm uden for kittet er der endnu ingen dato.


Fordele GFX 50S II

  • Mellemformat-sensor med 51,4 megapixel opløsning
  • Billedstabilisering op til 6,5 trin med de fleste GF-objektiver - kun to, der ikke når op på 6,5 trin
  • Samme processor som i GFX100s for hurtigere og mere præcis autofokus sammenlignet med GFX 50S
  • Samme kamerahus som GFX100s med smidig og brugervenlig betjening
  • Autofokus har nemmere ved at registrere øjnene og ansigtet på dit motiv
  • Bruger samme batteri som GFX100s og X-T4 (NP-W235)
  • Højt dynamisk omfang og god ydeevne i dårlige lysforhold
  • Op til 205 megapixel med Fujifilms pixel-shift-teknologi
  • Vandtæt konstruktion
  • Drejelig touchscreen

Hvorfor mellemformat?

Fujifilm GFX 50S II er udstyret med en stor 43,8x32,9 mm sensor på 51,4 megapixel og har et billedformat på 4:3. Sensoren med høj opløsning giver meget detaljerede billeder med et bredt dynamisk omfang, uanset om du fotograferer i studie eller under naturlige lysforhold. Kameraet giver dig mulighed for at få den maksimale billedkvalitet i efterbehandlingen, da de store billedfiler indeholder mange oplysninger, selv når de er over- og undereksponerede. 4:3-formatet giver dig gode muligheder for at beskære billedet i forskellige formater efterfølgende uden at miste meget opløsning, hvilket er vigtigt afhængigt af, hvordan og hvor billedet skal ses. For eksempel giver forholdet 1:1 dig en opløsning på ca. 38 megapixel.

Inbygget billedstabilisering i kamerahuset

Med GFX 50S II kan du få op til 6,5 stops billedstabilisering med de fleste GF-objektiver på markedet (lidt lavere billedstabilisering med de længere brændvidder). Denne funktion hjælper med at maksimere billedkvaliteten ved at minimere rystelser og vibrationer, der kan opstå, når du tager billeder håndholdt. Billedstabilisering hjælper også med at forbedre autofokus, hvilket giver dig endnu skarpere resultater.
   

Samme topdisplay som GFX100s

De klassiske knapper for lukkerhastighed og ISO-indstillinger, som f.eks. findes på X-T4, mangler på GFX 50S II, men kameraet er blevet udstyret med det samme topdisplay som GFX100s. Det store display viser tydeligt, hvilke indstillinger der er aktive, og er let at aflæse.

Vejr- og kuldebestandig

GFX 50S II er vejrbestandig og kan tåle temperaturer ned til -10º C, så du kan være kreativ med forskellige typer farvepulver, vandfarve eller andre interessante elementer i studiet. Vejrbestandigheden, frostsikkerheden, det kompakte design, de tydelige knapper og den høje billedkvalitet gør GFX 50S II til et fantastisk kamera til brug udendørs - i regn, blæst eller sne.

De tre nye objektiver

Fujifilm GF 35-70mm f/4.5-5.6 er et alsidigt zoomobjektiv, der svarer til 28-55mm i 35mm-format. Objektivet er lille og let og har en hurtig og støjsvag autofokus med minimal "focus breathing" og er velegnet til landskabsfotografering samt portrætter og gadefotografering.

Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WR er et objektiv med høj lysstyrke tilpasset til Fujifilm X-serie kameraer og svarer til 50 mm i 35 mm format. Autofokus styres af en lineær motor, der er hurtig, præcis og støjsvag og fungerer lige så godt til video som til stillbilleder. Denne brændvidde er perfekt til f.eks. portrætter og reportager.

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WR er en opdateret model af det populære Fujifilm XF 23mm f/1.4 R-objektiv. Dette er et meget lysstærkt objektiv, der svarer til 35 mm i 35 mm-format, og er ideelt til landskabs- og gadefotografering.

For mere information om de enkelte produkter, klik her:


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling