27-10-2022

Sony A7R V

Med det nye A7R V introducerer Sony den nyeste teknologi. Kameraet har en nyudviklet autofokusfunktion, der er drevet af AI. Høj hastighed med den nyeste BIONZ XR™-processor, en høj billedkvalitet på 61 megapixel i fuldformat og 8K-videooptagelse. Det giver en hidtil uset detaljerigdom i dine motiver. Kameraet er også udstyret med et forbedret indbygget 8-trins stabiliseringssystem, en unik 4-vejs-multivinkelmonitor med flere vinkler og en elektronisk søger med høj opløsning for at give en avanceret professionel fotooplevelse. Forventet leveringsstart midt i november. Læs mere og forudbestil her.


Fordele - Sony A7R V

 • 61 megapixel full frame-sensor
 • Pixelforskydning op til 240 megapixel
 • Optag i 8k/24p 10-bit 4:2:2 med 8k/24p internt
 • 693 fasebaserede fokuspunkter i fuldformat
 • 26 megapixel i APS-C med 325 autofokuspunkter
 • Indbygget billedstabilisering i op til 8 trin
 • 15-trins dynamisk omfang
 • 10 billeder pr. sekund i fuld opløsning med AF/AE i 88 billeder
 • Realtidssporing, Eye-AF og AI-fokus, selv i video
 • Eye AF for dyr, mennesker, fugle og insekter
 • Dobbelt slot til hukommelseskort
 • Elektronisk OLED-søger med 9,44 millioner pixels

AI-baseret autofokus

Få præcis, hurtig og ensartet autofokussporing i realtid af dine motiver med unik AI-baseret teknologi. Du får endda avanceret motivgenkendelse af flere motiver (mennesker, dyr, fugle, insekter, biler, fly) med problemfri implementering for at få en unik fotooplevelse. Med dette professionelle kamera kan du nemt tage billeder og optage videoindhold med imponerende skarphed, selv under vanskelige forhold.

Enestående detaljer

Den fantastiske bagbelyste 61 megapixel fuldformat-sensor med 61 megapixel kombineret med BIONZ XR™-billedprocessoren giver enestående detaljer og præcis farvegengivelse - selv under vanskelige lysforhold. Optag med op til 10 billeder pr. sekund med en robust buffer, eller brug den nye Pixel Shift-optagelsestilstand for at få et utroligt detaljeret billede med 240 megapixel. Naturelskere kan bruge APS-C-udvidelsesfaktoren til at opnå ekstra rækkevidde og maksimal kvalitet med 26 megapixel.

8K og 4K60P videooptagelse

Ud over 8K- og 4K-optagelse leverer Sony A7R V en professionel videooptagelsesoplevelse med 10-bit 4:2:2-optagelse, S-Cinetone- og S-LOG-billedprofiler og lange optagelsessessioner takket være varmeafledningssystemet. Det unikke ved det Sony-udviklede økosystem er, at det også indeholder funktioner som aktiv stabilisering og brændviddekompensation for at give en unik oplevelse, når du bruger Sony-objektiver.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.