08-09-2022

Sony FR7

Sony har annonceret en ny model i sin Cinema-serie. Sony FR7 er verdens første PTZ-kamera (pan-tilt-zoom), der kombinerer en full-frame sensor, et design med udskifteligt objektiv og en avanceret fjernoptagelsesfunktion. Kameraet giver dig smidig PTZ-kontrol og leveres med et kvalitets E-munt objektiv (valgfrit eller som kit). Et udvalg af brændvidder og kort dybdeskarphed giver dig kreativ frihed og åbner en verden af muligheder sammen med PTZ-fjernbetjeningsfunktionen. Sony FR7 er planlagt til at blive leveret i november. Læs mere og forudbestil her.


Avanceret teknik til cinematisk udtryk

FR7 er udstyret med en bagbelyst 35 mm CMOS full-frame sensor med ca. 10,3 millioner effektive megapixel. Sensoren er udstyret med avanceret Sony-sensorteknologi, der for første gang anvendes i et PTZ-kamera (pan-tilt-zoom), og den højtydende BIONZ XR-billedprocessor bidrager til fremragende billedkvalitet med høj følsomhed, jævn støjoptagelse og naturtro farver med lavt støjniveau.

Mulighed for at skifte objektiver

FR7 har et Sony E-mount og kan bruges med vores udvalg af E-mount-objektiver, herunder den fremragende G Master-serie med fantastisk opløsning og bokeh i verdensklasse. Med en fuldformat-sensor og et Sony E-mount-objektiv indbygget i et fjernbetjeningskamera får du en ny verden af imponerende og udtryksfulde cinematiske udtryk som f.eks. fantastisk skarphed og flot bokeh.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling