28-04-2022

Sony lancerer en ny normalzoom i G Master-serien

Sony lancerer nu en ny normalzoom i den populære G Master-serie. Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II har bl.a. en konstant blænde på f/2.8, der giver højere billedkvalitet og fremragende funktioner, især til filmoptagelser og stillbilleder i fuldformat. De elleve blændelameller giver dig også en fremragende opløsning, flot bokeh og mere præcis fokusering. Forudbestil objektivet allerede i dag, med levering planlagt til slutningen af maj.


Fordele med objektivet

  • Designet til nutidens kameraer med høj opløsning
  • Lige hurtig og lysstærk uanset brændvidde
  • Jævn og støjsvag autofokus - perfekt til filmoptagelser
  • Støv- og fugtbestandig konstruktion
  • Konstant maksimal blænde på f/2,8 i hele zoomområdet
  • Elleve blændelameller sikrer en flot bokeh

Hurtig og præcis autofokus

Med fire lineære XD-motorer (Extreme Dynamic) med en kompleks struktur får du hurtig og præcis fokusering til både filmning og fotografering. Med dette standardzoomobjektiv går du aldrig glip af et billede. Det er designet til at give en jævn, hurtig og kontinuerlig autofokus til filmoptagelse, og med minimeret brændvidde-, fokus- og akseforskydning ved zoom og med et virkelig skarpt resultat.

Fantastisk klart resultat uanset vejret

Sony FE 24-70 f/2.8 GM II har en konstant maksimal blænde på f/2,8 i hele zoomområdet, hvilket holder lysstyrken på et stabilt niveau, selv når du skifter brændvidde. Objektivets forreste linseelement har en fluorbelægning, der afviser vand, olie og andre forureninger, og som er let at tørre af for at fjerne snavs og fingeraftryk. En støv- og fugtbestandig konstruktion og fleksible betjeningsmuligheder gør objektivet perfekt til de mest udfordrende situationer - både indendørs og udendørs. Det er også kompatibelt med funktionen til skift af brændvidde.

Leveres med modlysblænde

Objektivet leveres med en modlysblænde, der forhindrer blænding og reflekser, der falder gennem frontlinsen fra siden, samtidig med at den beskytter dit objektiv mod stød. Husk at købe et filter, så du kan udnytte dit objektiv fuldt ud.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling