16-11-2021

Sony VENICE 2

Nu lancerer Sony VENICE 2 - det nye flagskib inden for cine- og filmkameraer. Kameraet fås i to modeller - et kamera med 6K-sensor og et kamera med 8K-sensor. VENICE 2 er skabt til filmfotografer og er udstyret med sensorteknologi og billedkvalitet, der opfylder de høje krav, som stilles til nutidens filmproduktioner. Takket være kameraets brugervenlige design og opsætningsskærmen til både fotograf og assistent kan du fokusere på at filme uden at blive forstyrret af komplicerede menuer og indstillinger. Med interne optagelsesmuligheder i både Sonys eget X-OCN-codec og 4K ProRes 444 er VENICE 2 det ultimative kamera til fremtidens filmproduktion. Forudbestil dit kamera nu ved at kontakte vores kundeservice.


venice II banner.jpg

Fordele

 • VENICE 2 6K alternativt 8K 24x36mm full frame sensor
 • Indspilning internt med X-OCN eller 4K ProRes 444
 • Super 35 6:5 Anamorphic Image Mode
 • Udskiftelig billedsensor
 • Dual Base ISO 6K model 500 og 2500 / 8K model 800 og 3200
 • PL-fatning kompatibel med alle super35- og full frame-objektiver (sfæriske og anamorphiske)
 • Mindre og lettere end Venice I

 

Optimal billedkvalitet med Sony VENICE 2

Sony VENICE 2 giver alle muligheder for dig, der kræver det bedste. Kameraets sensor giver dig et dynamisk omfang på op til hele 15+ trin, og for at få mest muligt ud af kameraet er der også Dual ISO 500 og 2500. Dette giver dig minimal støj selv ved højere ISO-indstillinger. For at hjælpe dig med at tilpasse dig skiftende omgivelser har kameraet sofistikerede indbyggede ND-filtre med op til otte trin (ND 0,3-ND 2,4), så du hurtigt kan korrigere for lysindfaldet uden at skulle ændre andre indstillinger.

VENICE 2 giver dig et bredere farvespektrum end BT.2020-farvespektrumet og har et endnu bredere spektrum end DCI-P3. Det betyder, at kameraet gengiver naturtro farver, der er skræddersyet til en arbejdsgang med Sony S-log3 og S-Gamut3.

VENICE 2 giver dig mulighed for at filme med høj billedfrekvens med op til 120 billeder pr. sekund i 4K og 90 billeder pr. sekund i 6k. Når du filmer i kombination med et anamorphisk objektiv (softwarelicens påkrævet), kan du optage op til 75 billeder pr. sekund i 4K 4:3 og 72 billeder pr. sekund i 4K 6:5.

 


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller på telefon 78 72 69 00.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.