08-06-2021

Stilrene kameratasker fra SP Tech

Vi har modtaget de tre første tasker fra SP TECH! Taskerne er nøje udvalgt for at kombinere stilfuldt design, lette materialer og maksimal funktion med et interiør, der beskytter alt dit udstyr. Desuden kan du fjerne indretningen og bruge taskerne til andre formål. Få mere at vide om vores SP TECH tasker - De er på lager nu!


Rygsæk til alle lejligheder

SP TECH BP-1 er en robust rygsæk, der er designet til at rumme en masse udstyr på trods af sit kompakte design. Rygsækken er baseret på et "grab-and-go"-koncept, hvilket betyder, at du får en taske, der er designet til at opfylde de vigtigste funktioner uden dikkedarer; dette er en taske til dig som creator, der stiller krav til kvalitet, funktion og fleksibilitet.

1050218_100.jpg

Lad skuldertasken bliv din nye følgesvend

Pak din mobil, dit kamera og dit lydudstyr i SP TECH MB-1 til en tur i byen, eller bær den som en almindelig stilfuld skuldertaske til arbejde, studier eller på udflugter og gåture. Tasken kan indeholde et kamera, to objektiver, en iPad 10,2" og mange andre småting.

Tasken er lavet af nylon og har smukke læderremme med to magnetiske knapper, så du kan åbne og lukke det hurtigt og lydløst. Bær dine gadgets i denne stilfulde og praktiske taske fra SP TECH.

Skuldertaske til creators på farten

SP TECH SA-1 er en enkel skuldertaske, der er designet til at gøre det nemmere for dig at tage dit udstyr med dig og altid have det klar til brug. Tasken beskytter dit udstyr under transport. Dette er en meget praktisk taske, der indeholder det vigtigste, du har brug for at tage med dig på et vellykket eventyr.

1050217_103.jpg

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.