11-11-2022

teenage engineering - choir

Mød choir, en unik samling af dukker fra teenage engineering, der har rod i teenage engineering's allerførste kunstinstallation. Få dukkerne til at synge i fællesskab eller individuelt, og skab unik musik med dig som skaber ved roret. Du kan styre dit ensemble trådløst via Bluetooth med både OP-1 field, OP-Z, Ortho Remote eller et hvilket som helst midi keyboard. Hver dukke er håndlavet af bøgetræ og poleret til perfektion.


1057941_all.jpg

Mød ensemblet - otte unikke dukker

De otte forskellige dukker har forskellige rækkevidder med unikke stemmer, der både kan synge forprogrammerede sange, men som også giver dig som skaber mulighed for at skabe dine egne unikke kreationer via Bluetooth og midi. Dukkerne er kompatible med OP-1 field, OP-Z, Ortho remote eller ethvert midi keyboard.

  • miki - tenor fra Japan
  • carlo - baryton fra Italien
  • gisela - mezzo-sopran fra Tyskland
  • leila - sopran fra Palæstina
  • ivana - alto fra Nederlandene
  • bogdan - kosak med dyb basstemme
  • hatshepsut - mezzo-sopran fra Egypten
  • olga - contraalto fra Rusland

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.