Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

04-03-2019

Blackmagic lancerer generation 2 af URSA Mini Pro 4,6K

Blackmagic bygger videre på sin populære kameraserie URSA, denne gang med 2. generation af URSA Mini Pro 4,6K. Kameraet understøtter Blackmagic RAW og 4,6K-opløsning i op til 120fps samt 300fps i fullHD. Forudbestil dit eksemplar allerede i dag.


Med URSA Mini, URSA Mini 4,6K og URSA Mini Pro 4,6K har Blackmagic cementeret sin position på markedet blandt cinemakameraer. Med lanceringen af Blackmagic RAW har potentialet for disse kameraer øget endnu mere, via et format med høj fleksibilitet med mindre filstørrelse.

Blackmagic lancerer nu sin 2. generation af det populære URSA Mini Pro 4,6K som giver højere framerates med hele 120fps i 4K og 300 fps i fullHD. URSA Mini Pro inkluderer også den nye farveteknologi Blackmagic Design Generation 4 Color Science, for mere naturtro hudtoner og levende farver.

Kameraet kommer som standard med Canons EF-mount, men bajonetten kan byttes til PL, B4 eller Nikon F-optik. Kameraet har 2 kort pladser for CFast 2.0 og SD UHS-II, og via USB-C-porten kan du optage direkte på en SSD-harddisk. Indbygget ND-filter i op til 6 trin samt et LCD-statusdisplay for hurtigt overblik over indstillingerne gør kameraet let at arbejde med.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.