09-01-2020

Vi følger CES 2020!

I over 50 år har CES i Las Vegas været et globalt samlingspunkt for leverandører hvor de kan vise sine seneste produkter, holde foredrag og lancere ny teknologi indenfor hjemmeelektronik. Med mere end 175.000 besøgere og over 4.500 udstillere fra hele verden er det en af de største messer for innvatation. Følg med på denne side for at se de nyeste produkter der præsenteres under ugen.


Senest opdateret 8/1 2020 18:41

300x1250-ces.jpg

Modulære nyheder fra Insta360!

Kombineret action- og 360-kamera

Insta360 One R Twin har to kameramoduler som du kan skifte mellem afhængigt af hvad du vil filme. Vælg mellem at filme med 360-modulet for at fange alt rundt om dig i 5.7K eller skift til vidvinkelmodulet for at filme i 4K og fange skarpe billeder ud fra dit eget perspektiv.

Yderligere to modeller

Udover One R Twin lancerer Insta360 yderligere to modeller.  Insta360 One R 4K og Insta360 One R 1-inch som begge er actionkameraer med udskiftelige kameramoduler. Begge har vidvinkelobjektiver der kan fange skarpe videosekvenser i henholdsvis 4K og 5.3K. One R 1-inch har en sensor på 1".

 

Wacom præsenterer tegnepladen One

13" tegneplade til kreativt skabende

Wacom One 13” er en tegneplade i kompakt format der er let at tage med, men alligevel stor nok til man let kan arbejde på den. Der medfølger en ergonomisk pen der giver en naturlig følelse som minder om at tegne på papir. Brug Wacom One sammen med dit favoritprogram og udvikl dit digitale kreative skabende.

Følelsen af tegnepapir med rigtig pen

Den 13" store skærm er næsten på størrelse med et A4-papir. Den har en naturlig friktion og minimal reflektion, hvilket giver dig følelsen af at tegne på papir. Den medfølgende batterifrie pen kan tilpasses efter dine ønsker.

Rediger og skab direkte på skærmen

Ved at tegne direkte på skærmen, er det intuitivt at tegne og redigere billeder og video. Du kan også bruge skærmen til at tegne diagrammer og skrive notater.

 

 

Shure lancerer duo i trådløse hovedtelefoner

Trådløse hovedtelefoner med professionelt design 

Med stor erfaring indenfor produktion af hovedtelefoner for musikere og studiobrug, bruger Shure nu sin kundskab til to nye trådløse modeller til konsumenter.

On-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

AONIC 50 er on-ear hovedtelefoner med op til 20 timers batteritid og komfort i fokus. De har aktiv støjreduktion samt en transparent funktion hvor du selv kan pause støjreduktionen og være tilgængelig for omverdenens lyd.

In-ear-hovedtelefoner til dig der elsker musik

AONIC 215 er i stedet in-ear hovedtelefoner designet som professionelle monitorhovedtelefoner der anvendes af musikere på scenen. Høj komfort og sikker brug selv under længere perioder. De har op til 8 timers batteritid og mulighed for 3 ekstra opladninger når du er på farten.

 

Panasonic lancerer tre 4K-videokameraer

Film som en professionel med en af de mindste kameraer på markedet

Panasonic lancerer tre nye 4K-videokameraer HC-X1500, HC-X2000 og AG-CX10, alle fremstillet i kompakt og portabelt format med høj optisk ydeevne og professionelle funktioner, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fleksibel filmning med vidvinkel og op til 24x optisk zoom

Objektivet dækker et område fra 25mm til 600mm med en optisk zoom på 24x. iZoom giver hele 32x zoom ved 4K og 48x zoom i FullHD (mosvarende fullframe).

Autofokus med høj præcision

Ansigtsgenkendelse hjælper dig med at fokusere på dit motiv, selv når det har siden mod kameraet. Distance og eksponering følges præcist og tager hensyn til læsning af live data fra sensoren og sofistikeret farvekenkendelse.

5-axlig Hybrid Image Stabilisering

Ud over objektivets optiske stabilisering, hjælper kameraets elektroniske billedstabilisering med at kompensere for rystelser. Objektivets OIS omfatter motordrift med kugler hvilket reducerer friktion og forbedrer korrigering af rystelsesuskarpheder.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.