07-01-2020

Wacom præsenterer tegnepladen One


13" tegneplade til kreativt skabende

Wacom One 13” er en tegneplade i kompakt format der er let at tage med, men alligevel stor nok til man let kan arbejde på den. Der medfølger en ergonomisk pen der giver en naturlig følelse som minder om at tegne på papir. Brug Wacom One sammen med dit favoritprogram og udvikl dit digitale kreative skabende.

Følelsen af tegnepapir med rigtig pen

Den 13" store skærm er næsten på størrelse med et A4-papir. Den har en naturlig friktion og minimal reflektion, hvilket giver dig følelsen af at tegne på papir. Den medfølgende batterifrie pen kan tilpasses efter dine ønsker.

Rediger og skab direkte på skærmen

Ved at tegne direkte på skærmen, er det intuitivt at tegne og redigere billeder og video. Du kan også bruge skærmen til at tegne diagrammer og skrive notater.

 

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.