Panasonic Lumix G 25mm f/1,7 ASPH svart
Artikelnummer: 1021327

Panasonic Lumix G 25mm f/1,7 ASPH svart

Lumix G 25mm f/1,7 ASPH svart

Weblager
Bestilt, ukendt leveringstid
København:
  • Stor blænde på f/1,7
  • Smidig og støjsvag autofokus til både stillbilleder og video
  • Specialdesignede linseelementer sikrer billeder med høj opløsning
1.345 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Dette faste objektiv er både kompakt og let. Den store blændeåbning på f/1,7 giver et smukt blødt fokus, samtidig med at det er muligt at tage billeder uden blitz, selv i dårligt lys.

Fordele

  • Stor blændeåbning på f/1.7
  • Smidig og lydløs autofokus til både stillbilleder og video
  • Specieldesignede linseelementer sikrer billeder med høj opløsning
  • Kompakt og let konstruktion
  • Svarer til 50mm på 35mm-format

Autofokus

Autofokussystemet giver dig mulighed for at tage billeder med høj opløsning og kontrast fra den nærmeste fokusafstand til uendeligt. Skridmotoren gør fokuseringen både jævn og støjsvag, så du kan bruge objektivet til både fotografering og videooptagelse.

Optisk design

Det optiske design består af otte elementer i syv grupper med to asfæriske linser og en linse med ultrahøjt brydningsindeks (UHR). Du får både klare og skarpe billeder, mens sfærisk aberration og forvrængning er minimeret.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.