Nyhed
Panasonic Lumix S 18mmf/1,8
Panasonic Lumix S 18mmf/1,8
Panasonic Lumix S 18mmf/1,8
Panasonic Lumix S 18mmf/1,8
Artikelnummer: 1057173

Panasonic Lumix S 18mmf/1,8

Kompakt vidvinkelobjektiv med høj optisk kvalitet

Weblager
Forventes på weblager 2022-10-06
København:
 • Ultravidvinkel med fast brændvidde
 • Hurtig, præcis og støjsvag autofokus, der fungerer godt til video
 • Vejer kun 340 gram - perfekt til dit spejlløse system
6.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

LUMIX S 18mm f/1.8 er den femte tilføjelse til f/1.8-objektivserien og er udstyret med en stor blænde og en ultrabred fast brændvidde. Den har en høj optisk ydeevne, der opfylder kvalitetsstandarderne for professionel brug på trods af dens kompakte størrelse. Det ultrabrede 18 mm perspektiv giver alsidige muligheder for at bruge det på forskellige optageafstande. Den høje skarphed allerede ved f/1,8 giver dig mulighed for at bruge kort dybdeskarphed og samtidig få rigtig god skarphed, hvor du ønsker det.

Fordele

 • Ultravidvinkel med fast brændvidde
 • Hurtig, præcis og lydløs autofokus, der fungerer godt til video
 • Minimal fokus vejrtrækning - giver dine film et professionelt udtryk
 • Vejer kun 340 gram - perfekt til dit spejlløse system
 • Vejrbestandig konstruktion og kan tåle kolde temperaturer ned til -10 °C
 • Kom tæt på dit motiv med den korteste fokuseringsafstand på 18 centimeter

Resultater med høj opløsning

Lumix S 18mm f/1.8 er designet med 13 objektivelementer i 12 grupper, herunder tre asfæriske linser, tre ED-linser (ekstra lav dispersion), en UED-linse (ultra-ekstra lav dispersion) og en High-UHR-linse (brydningsindeks). Brugen af tre asfæriske linser giver både høj ydeevne og smuk bokeh, hvilket er fælles fordele for serien af alle f/1,8-objektiver. De tre ED-objektiver dæmper effektivt kromatisk aberration. Det er velegnet til mange forskellige situationer, f.eks. landskab, astrofotografering og arkitekturfotografering, og det udnytter den ultravidvinkel.

Hurtig og præcis autofokus

Lumix S 18mm f/1.8 har en hurtig, støjsvag og præcis autofokus, og Panasonic har fokuseret på at minimere fokusering, hvilket gør objektivet meget velegnet til videooptagelser. For at opnå professionelle resultater i dine videoer er der en blændering med meget små trin for at opnå glidende overgange.

Vejrforsegling

Lumix S 18mm f/1.8 har et design, der er støv- og vandafvisende og kan tåle temperaturer ned til -10 °C, hvilket gør dette objektiv til et fantastisk objektiv til alle situationer, selv de mere udfordrende.

Leveres med

 • Panasonic Lumix S 18mm f/1.8
 • Linsedæksler foran og bagpå
 • Modlysblænde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling