Peak Design

I 2010 tog Minnesota-fødte Peter Dering på en 4-måneders lang tur jorden rundt. Det var på denne tur at han opdagede, at det at rejse med et DSLR kamera var alt andet end smertefrit. Han vendte tilbage til sin San Francisco lejlighed og gjorde hvad enhver ansvarlig person ville gøre: Sagde op fra sit arbejde og tilbragte 10 måneder på at designe en lille thingy-dingy til at transportere kameraer.

I maj 2011 lancerede Peter thingy-dingyen (den vi nu kender som Capture) på crowd funding websitet Kickstarter. Det virkede, og Peak Design blev grundlagt. Peter begyndte at ansætte venner, venner af venner og tilfældige mennesker, han mødte til koncerter. Peak Design fik sig selv et lille kontor i San Franciscos Dogpatch-kvarter.

Hos os kan du købe kameratasker, kamerarygsække, kameraremme, håndledsremme, bæreremme, rain cover, objektivadaptere og tilbehør fra Peak Design.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.