Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Pentax

Pentax er en japansk kameraproducent grundlagt i 1919 under navnet Asahi Optical Joint Stock Co. I 1938 skiftede firmaet navn til Asahi Optical Co., Ltd., og i 2004 skiftede man til det nuværende navn, Pentax Corporation.

Pentax er i dag ejet af Ricoh Company, og udvikler, designer og producerer firmaet systemkameraer, kompaktkameraer, optik, kikkerter, briller, sikkerhedssystemer og sygehusudstyr.

Hos os kan du købe systemkameraer, objektiver, kikkerter, flashudstyr, batterigreb og tilbehør fra Pentax.

19 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Passer til
Garanti
Objektivfatning
Sensortype
Mekanisk billedstabilisering
Lowpass-fiter
Skærmstørrelse
Skærmopløsning
Touchscreen

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.