Phase One

Phase One er verdens førende producent af digitale fotografiløsninger til professionelle fotografer og industrien. Phase One er basseret i København, men har kontorer i både New York, Tokyo, Köln, Shanghai og Tel Aviv.

Fokusset ligger på digitalt mellemformat og siden starten i begyndelsen af 1990'erne har Phase One leveret et antal banebrydende teknologier, ikke mindst takket være deres billedebehandlingssoftware Capture One Pro.

Hos os kan du købe kameraer, objektiver, digitala bagstykker og Capture One samt tilbehør som søgere, opgraderinger, batterigreb, batterier og laddere fra Phase One.

0 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.