Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Phase One

Phase One er verdens førende producent af digitale fotografiløsninger til professionelle fotografer og industrien. Phase One er basseret i København, men har kontorer i både New York, Tokyo, Köln, Shanghai og Tel Aviv.

Fokusset ligger på digitalt mellemformat og siden starten i begyndelsen af 1990'erne har Phase One leveret et antal banebrydende teknologier, ikke mindst takket være deres billedebehandlingssoftware Capture One Pro.

Hos os kan du købe kameraer, objektiver, digitala bagstykker og Capture One samt tilbehør som søgere, opgraderinger, batterigreb, batterier og laddere fra Phase One.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.