Phase One

Phase One er verdens førende producent af digitale fotografiløsninger til professionelle fotografer og industrien. Phase One er basseret i København, men har kontorer i både New York, Tokyo, Köln, Shanghai og Tel Aviv.

Fokusset ligger på digitalt mellemformat og siden starten i begyndelsen af 1990'erne har Phase One leveret et antal banebrydende teknologier, ikke mindst takket være deres billedebehandlingssoftware Capture One Pro.

Hos os kan du købe kameraer, objektiver, digitala bagstykker og Capture One samt tilbehør som søgere, opgraderinger, batterigreb, batterier og laddere fra Phase One.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.