Phottix

Siden starten har Phottix været på forkant med innovation og ekspertise i den fotografiske industri. Fra landemærket Phottix Odin ™ TTL Flash Trigger til Phottix Indra360 TTL Studio Light, 2016s TIPA-prisbelønnede Bedste Professionelle Flash System, har Team Phottix fortsat med at udvikle nye teknologier, samtidig med at eksisterende teknologi tilpasses markedet. Phottix nuværende flagskibsudløser, Odin II, blev udviklet ud fra input fra professionelle og semi-professionelle fotografer fra hele verden.

I samarbejde med Light Alliance-partnere Elinchrom og Sekonic udvikles den næste generation af belysningsløsninger. Der er nogle fantastiske teknologier i horisonten for fotografer.

Hos os kan du købe reflektorer, fjernbetjeninger, rengøring, filtre, studiolamper, flashudløsere, lysformere og masser af tilbehør til både studiet og kameraet.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.