Phottix

Siden starten har Phottix været på forkant med innovation og ekspertise i den fotografiske industri. Fra landemærket Phottix Odin ™ TTL Flash Trigger til Phottix Indra360 TTL Studio Light, 2016s TIPA-prisbelønnede Bedste Professionelle Flash System, har Team Phottix fortsat med at udvikle nye teknologier, samtidig med at eksisterende teknologi tilpasses markedet. Phottix nuværende flagskibsudløser, Odin II, blev udviklet ud fra input fra professionelle og semi-professionelle fotografer fra hele verden.

I samarbejde med Light Alliance-partnere Elinchrom og Sekonic udvikles den næste generation af belysningsløsninger. Der er nogle fantastiske teknologier i horisonten for fotografer.

Hos os kan du købe reflektorer, fjernbetjeninger, rengøring, filtre, studiolamper, flashudløsere, lysformere og masser af tilbehør til både studiet og kameraet.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.