Røde

Freedman Electronics startede i 1967, da Henry og Astrid Freedman åbnede deres butik med forbrugerelektronik efter at have migreret til Australien fra Sverige. De blev hurtigt førende inden for audioindustrien i Australien med ekspertise i højttalere, forstærkere og mikrofoner. 

I takt med de teknologiske fremskridt, blev sigtet i 1990'erne indstillet på at sælge billige mikrofoner af høj kvalitet. Efter at have hentet en mikrofon fra Kina og testet markedet i Australien, begyndte Henrys søn Peter Freedman og RØDE at opbygge infrastrukturen for at designe og fremstille mikrofoner i Australien.

Snart var den første RØDE NT2 på markedet og en fantastisk rejse var startet.

Hos os kan du købe mikrofoner, podcastudstyr, videomikrofoner, trådløse mikrofoner, retningsbestemte mikrofoner, knaphulsmikrofoner, headset, popfiltre, vindpelse og tilbehør fra Røde.

 

157 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Kabeltype
Størrelse
Farve
Max højde
Min höjd
Vægt
Passer til
Maks. Højde
Vægt
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.