Røde

Freedman Electronics startede i 1967, da Henry og Astrid Freedman åbnede deres butik med forbrugerelektronik efter at have migreret til Australien fra Sverige. De blev hurtigt førende inden for audioindustrien i Australien med ekspertise i højttalere, forstærkere og mikrofoner. 

I takt med de teknologiske fremskridt, blev sigtet i 1990'erne indstillet på at sælge billige mikrofoner af høj kvalitet. Efter at have hentet en mikrofon fra Kina og testet markedet i Australien, begyndte Henrys søn Peter Freedman og RØDE at opbygge infrastrukturen for at designe og fremstille mikrofoner i Australien.

Snart var den første RØDE NT2 på markedet og en fantastisk rejse var startet.

Hos os kan du købe mikrofoner, podcastudstyr, videomikrofoner, trådløse mikrofoner, retningsbestemte mikrofoner, knaphulsmikrofoner, headset, popfiltre, vindpelse og tilbehør fra Røde.

 

182 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Farve
Passer til

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.