Røde

Freedman Electronics startede i 1967, da Henry og Astrid Freedman åbnede deres butik med forbrugerelektronik efter at have migreret til Australien fra Sverige. De blev hurtigt førende inden for audioindustrien i Australien med ekspertise i højttalere, forstærkere og mikrofoner. 

I takt med de teknologiske fremskridt, blev sigtet i 1990'erne indstillet på at sælge billige mikrofoner af høj kvalitet. Efter at have hentet en mikrofon fra Kina og testet markedet i Australien, begyndte Henrys søn Peter Freedman og RØDE at opbygge infrastrukturen for at designe og fremstille mikrofoner i Australien.

Snart var den første RØDE NT2 på markedet og en fantastisk rejse var startet.

Hos os kan du købe mikrofoner, podcastudstyr, videomikrofoner, trådløse mikrofoner, retningsbestemte mikrofoner, knaphulsmikrofoner, headset, popfiltre, vindpelse og tilbehør fra Røde.

 

163 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Kabeltype
Størrelse
Max højde
Min höjd
Vægt
Farve
Maks. Højde
Vægt
Passer til
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.