Røde BoomPole Bag
Artikelnummer: 308970

Røde BoomPole Bag

Taske til mikrofonbom

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig. Levering inden for 2-6 dage
København:
  • Til bomme op til ca. 90 cm foldet
  • Lavet af slidstærkt neopren
  • Justerbar skulderrem
395 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Røde BoomPole Bag er en bæretaske af høj kvalitet til mikrofonbomme. Tasken er lavet af slidstærkt neopren med en justerbar skulderrem. BoomPole Bag er designet til brug med Rødes Boompole, Mini Boompole og Micro Boompole med mick (NTG- 1 eller NTG-2) og mick holder (SM3 eller SM4) monteret, men fungerer naturligvis med alle mikrofonbomme med en maksimal længde på ca. 90 cm i sammenfoldet position.

Vægt: 575 gram
Mål: 96 x 20 x 20 cm

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.